ELEKTRİK TELLERİNİ KAR TOPUYLA TEMİZLEMEYE DAVET ETTİ

ISPARTA 03.03.2022 - 01:03, Güncelleme: 03.03.2022 - 01:20
 

ELEKTRİK TELLERİNİ KAR TOPUYLA TEMİZLEMEYE DAVET ETTİ

ELEKTRİK TELLERİNİ KAR TOPUYLA TEMİZLEMEYE DAVET ETTİ
Isparta'da Dün öğlen saatlerinde başlayan kar Elektrik kesintilerine neden oldu. Her Ne kadar AEDAŞ Ekipleri Mahallerde bulunan elektrik tellerindeki kar'ı temizlemek için uğraşsada kesintilere engel olamadı. Isparta'nın Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı Sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulunarak mahalleliyi kar topu ile elektrik tellerindeki ağırlığı düşürmeye davet etti. İŞTE O PAYLAŞIM Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İbrahim Köse sosyal Medya Hesabından şu paylaşımı yaptı ''Sayin Muzaffer Türkeş Mah sakinlerimiz Elektrik telleri tüm sokaklarda sarkmaya başladı Kopmalar meydana gelebilir Tüm mahalle sakinlerimizi elektirik tellerine kar atarak tellerdeki ağırlığı düşürmeye davet ediyorum''
ELEKTRİK TELLERİNİ KAR TOPUYLA TEMİZLEMEYE DAVET ETTİ

Isparta'da Dün öğlen saatlerinde başlayan kar Elektrik kesintilerine neden oldu. Her Ne kadar AEDAŞ Ekipleri Mahallerde bulunan elektrik tellerindeki kar'ı temizlemek için uğraşsada kesintilere engel olamadı. Isparta'nın Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı Sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulunarak mahalleliyi kar topu ile elektrik tellerindeki ağırlığı düşürmeye davet etti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İbrahim Köse sosyal Medya Hesabından şu paylaşımı yaptı ''Sayin Muzaffer Türkeş Mah sakinlerimiz Elektrik telleri tüm sokaklarda sarkmaya başladı Kopmalar meydana gelebilir Tüm mahalle sakinlerimizi elektirik tellerine kar atarak tellerdeki ağırlığı düşürmeye davet ediyorum''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.