Elizi mağazası Iyaşpark’ta

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2020 - 20:18, Güncelleme: 12.02.2020 - 20:18
 

Elizi mağazası Iyaşpark’ta

Isparta Belediyesi’nin daha önceki dönemde markalaştırdığı Elizi çeyizlik eşya ürünleri için yeni bir konsept oluşturuldu. Elizi ürünleri ile ağaç oyma atölyesi ürünlerini birleştirildi, ismi Güleryum oldu. Ürünler Iyaşpark AVM’deki yeni mağazasında satışa sunuluyor.
Isparta Belediyesi, Elizi çeyizlik eşya ürünleri için yeni bir konsept oluşturdu. Buna göre Elizi ürünleri ile ağaç oyma atölyesi ürünlerini birleştirdi. İsmi Güleryum oldu. Ürünlerin Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde daha önce satışa sunulan mağazası da değişti. Ürünler şimdi yeni mağaza müşterileri ile buluşuyor. Mimar Sinan Caddesindeki Elizi Mağazasının kapatıldığını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “ıyaşpark’taki mağazamız yenilendi. Orada Güleryum markasıyla yeni bir konspet geliştirdik” dedi.  ‘’Belediyenin altında gelir müdürlüğünün yanında elizi mağazası vardı orada satışların olmamasından dolayı yer değişikliğine gittik Iyaşa taşıdık biliyorsunuz ki bizim orada da bir mağazamız vardı küçük bir yerde kaldığı için ilgi görmeyen kapalı gibi duran bir yerdi onunla ikisini birleştirerek üst katta 90 metrekarelik bir alan aldık herhangi bir kira ödemeden sadece içerisinin dekor masrafıyla iki mağazadaki çalışanları birleştirdik. Elizi mağazasını iki kata ayırdık üst katta tekstil ile ilgili üretimler devam ediyor arkadaşlarımız çalışıyorlar.’’     Başkan Başdeğirmen, Mimar Sinan caddesindeki dükkanın 90 bin liradan ihaleye çıkarıldığını söyledi.  ‘’Elizi mağazasının bulunduğu yeri 90 bin TL’den ihaleye çıkardık, şuana kadar beni 8-10 kişi aradı çok büyük bir talep var orada’’  
Isparta Belediyesi’nin daha önceki dönemde markalaştırdığı Elizi çeyizlik eşya ürünleri için yeni bir konsept oluşturuldu. Elizi ürünleri ile ağaç oyma atölyesi ürünlerini birleştirildi, ismi Güleryum oldu. Ürünler Iyaşpark AVM’deki yeni mağazasında satışa sunuluyor.

Isparta Belediyesi, Elizi çeyizlik eşya ürünleri için yeni bir konsept oluşturdu. Buna göre Elizi ürünleri ile ağaç oyma atölyesi ürünlerini birleştirdi. İsmi Güleryum oldu. Ürünlerin Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde daha önce satışa sunulan mağazası da değişti. Ürünler şimdi yeni mağaza müşterileri ile buluşuyor.

Mimar Sinan Caddesindeki Elizi Mağazasının kapatıldığını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “ıyaşpark’taki mağazamız yenilendi. Orada Güleryum markasıyla yeni bir konspet geliştirdik” dedi.

 ‘’Belediyenin altında gelir müdürlüğünün yanında elizi mağazası vardı orada satışların olmamasından dolayı yer değişikliğine gittik Iyaşa taşıdık biliyorsunuz ki bizim orada da bir mağazamız vardı küçük bir yerde kaldığı için ilgi görmeyen kapalı gibi duran bir yerdi onunla ikisini birleştirerek üst katta 90 metrekarelik bir alan aldık herhangi bir kira ödemeden sadece içerisinin dekor masrafıyla iki mağazadaki çalışanları birleştirdik. Elizi mağazasını iki kata ayırdık üst katta tekstil ile ilgili üretimler devam ediyor arkadaşlarımız çalışıyorlar.’’  

  Başkan Başdeğirmen, Mimar Sinan caddesindeki dükkanın 90 bin liradan ihaleye çıkarıldığını söyledi.

 ‘’Elizi mağazasının bulunduğu yeri 90 bin TL’den ihaleye çıkardık, şuana kadar beni 8-10 kişi aradı çok büyük bir talep var orada’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.