Elmalı doğalgaza kavuştu, ilk doğalgazı Başkan Böcek yaktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2023 - 13:30, Güncelleme: 03.11.2023 - 13:01
 

Elmalı doğalgaza kavuştu, ilk doğalgazı Başkan Böcek yaktı

Elmalı doğalgaza kavuştu, ilk doğalgazı Başkan Böcek yaktı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin doğalgaz dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı’da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, “2024 yılında da Alanya ve Gazipaşa’dayız” dedi.Elmalı’da Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı’nda gerçekleşen doğalgaz verme töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, vatandaşın yararına olacak, refah arttıracak proje ve hizmetlere hep öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı’mızı doğalgaz ile hızlı bir şekilde kavuşturmak, vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına girişimlerimizi yaptık. Doğalgaz şirketine desteklerimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alır. Büyükşehir Meclisi’nden oybirliğiyle geçirerek, doğalgaz şirketinden bu parayı almıyoruz. Vatandaşın lehine çalışmalara hep destek oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.Elmalı yedinci olduKonyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Korkuteli’nin ardından Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu aktaran Başkan Böcek, Elmalı’da 3 bin konuta doğal gaz verileceğini belirtti. Başkan Böcek, 2024 yılında da doğuda Alanya ve Gazipaşa’nın doğal gaza kavuşacağını söyledi. Başkan Böcek, Böcek, konuşmaların ardından ilk doğal gazı yaktı.
Elmalı doğalgaza kavuştu, ilk doğalgazı Başkan Böcek yaktı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin doğalgaz dağıtım şirketine verdiği altyapı desteği ile Elmalı’da 3 bin hane doğal gaz ile buluştu. Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu belirten Başkan Böcek, “2024 yılında da Alanya ve Gazipaşa’dayız” dedi.
Elmalı’da Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı’nda gerçekleşen doğalgaz verme töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, vatandaşın yararına olacak, refah arttıracak proje ve hizmetlere hep öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı’mızı doğalgaz ile hızlı bir şekilde kavuşturmak, vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına girişimlerimizi yaptık. Doğalgaz şirketine desteklerimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alır. Büyükşehir Meclisi’nden oybirliğiyle geçirerek, doğalgaz şirketinden bu parayı almıyoruz. Vatandaşın lehine çalışmalara hep destek oluyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Elmalı yedinci oldu
Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Korkuteli’nin ardından Elmalı’nın doğal gaza kavuşan yedinci ilçe olduğunu aktaran Başkan Böcek, Elmalı’da 3 bin konuta doğal gaz verileceğini belirtti. Başkan Böcek, 2024 yılında da doğuda Alanya ve Gazipaşa’nın doğal gaza kavuşacağını söyledi. Başkan Böcek, Böcek, konuşmaların ardından ilk doğal gazı yaktı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.