Emekçi Kardeşlerimiz Haklarını 14 MAYIS PAZAR GÜNÜ ALACAK

ISPARTA 01.05.2023 - 13:35, Güncelleme: 01.05.2023 - 13:35
 

Emekçi Kardeşlerimiz Haklarını 14 MAYIS PAZAR GÜNÜ ALACAK

CHP Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında, ülkemizdeki bütün işçilerin haklarını 14 Mayıs 2023 Pazar günü akşam saatlerinden itibaren almaya başlayacağını ifade eden Cantekin, ‘Kamuda ve özel sektörde çalışan işçi kardeşlerim sabredin sadece 14 günümüz kaldı’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnşaatlarda çalışarak bugünlere gelen bir kardeşiniz olarak emeğin ve emekçinin hakkının ne olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Sırtında petek taşıyarak alın teri akıtan Tamer Cantekin, alın terinin kutsallığına inanmış bir insandır. Allah nasip ederse 14 Mayıs 2023 Pazar günü itibariyle emekçinin hakkı iktidar olacak. Sömürü düzeni son bulacak” dedi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün ne yazık ki bayram olarak kutlanmadığını da ifade eden M. Tamer Cantekin: “ * Kamuda birçok işçi kadro alamamışken   * Sendikal özgürlük tam olarak sağlanamamışken * Yılın neredeyse yarısına gelinmesine rağmen halen daha sözleşmeler yapılmamışken * İster taşeron ister kadrolu kamuda çalışan işçiler asgari ücrete mahkum edilmişken * Özel sektörde asgari ücret dahi alamayan işçilerimiz varken * Birileri üç- beş maaş alırken * Özel sektörde hakkını arayan işçinin sesi kesilirken * Yetkili sendikalar işçiden ya da işverenden değil de hükümetten yana tavır almaya çalışırken BUGÜN NASIL BAYRAM OLSUN? SANA SÖZ İŞÇİ KARDEŞİM, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı’nda ve CHP iktidarında bütün bu sorunlar kısa sürede sona erecek. İşçi kardeşlerim ailesiyle birlikte huzur içinde yaşayacak”
CHP Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajında, ülkemizdeki bütün işçilerin haklarını 14 Mayıs 2023 Pazar günü akşam saatlerinden itibaren almaya başlayacağını ifade eden Cantekin, ‘Kamuda ve özel sektörde çalışan işçi kardeşlerim sabredin sadece 14 günümüz kaldı’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnşaatlarda çalışarak bugünlere gelen bir kardeşiniz olarak emeğin ve emekçinin hakkının ne olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Sırtında petek taşıyarak alın teri akıtan Tamer Cantekin, alın terinin kutsallığına inanmış bir insandır. Allah nasip ederse 14 Mayıs 2023 Pazar günü itibariyle emekçinin hakkı iktidar olacak. Sömürü düzeni son bulacak” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün ne yazık ki bayram olarak kutlanmadığını da ifade eden M. Tamer Cantekin: “

* Kamuda birçok işçi kadro alamamışken  

* Sendikal özgürlük tam olarak sağlanamamışken

* Yılın neredeyse yarısına gelinmesine rağmen halen daha sözleşmeler yapılmamışken

* İster taşeron ister kadrolu kamuda çalışan işçiler asgari ücrete mahkum edilmişken

* Özel sektörde asgari ücret dahi alamayan işçilerimiz varken

* Birileri üç- beş maaş alırken

* Özel sektörde hakkını arayan işçinin sesi kesilirken

* Yetkili sendikalar işçiden ya da işverenden değil de hükümetten yana tavır almaya çalışırken

BUGÜN NASIL BAYRAM OLSUN?

SANA SÖZ İŞÇİ KARDEŞİM, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı’nda ve CHP iktidarında bütün bu sorunlar kısa sürede sona erecek. İşçi kardeşlerim ailesiyle birlikte huzur içinde yaşayacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.