Engelli anne ve 6 çocuğu sıcak bir yuvaya kavuştu

ISPARTA 05.05.2022 - 11:23, Güncelleme: 05.05.2022 - 11:23
 

Engelli anne ve 6 çocuğu sıcak bir yuvaya kavuştu

Engelli anne ve 6 çocuğu sıcak bir yuvaya kavuştu
Isparta'nın Yalvaç İlçesi Körküler Köyü’nde yaşanan ağır kış şartları nedeni ile tahribata uğramış olan eski kerpiç tek odalı evde yaşam mücadelesi vermeye çalışan engelli anne, baba ve 6 küçük çocuğu, Yalvaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın desteği ve hayırsever vatandaşların yardımı ile yaşam koşulları iyi olan Körküler Köyü’ndeki bir eve yerleştirildi. Konuyla ilgili olarak Yalvaç Kaymakamlığı resmi internet sayfasında yapılan paylaşımda, “Tüm ev eşyaları tedarik edilip yerleştirilen aileye yardımda bulunan hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadesine yer verildi.  
Engelli anne ve 6 çocuğu sıcak bir yuvaya kavuştu

Isparta'nın Yalvaç İlçesi Körküler Köyü’nde yaşanan ağır kış şartları nedeni ile tahribata uğramış olan eski kerpiç tek odalı evde yaşam mücadelesi vermeye çalışan engelli anne, baba ve 6 küçük çocuğu, Yalvaç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın desteği ve hayırsever vatandaşların yardımı ile yaşam koşulları iyi olan Körküler Köyü’ndeki bir eve yerleştirildi.

Konuyla ilgili olarak Yalvaç Kaymakamlığı resmi internet sayfasında yapılan paylaşımda, “Tüm ev eşyaları tedarik edilip yerleştirilen aileye yardımda bulunan hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadesine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.