Engelsiz Üniversite Ödülleri'nden SDÜ'ye İki Turuncu Bayrak

YAŞAM 04.07.2022 - 19:08, Güncelleme: 04.07.2022 - 19:08
 

Engelsiz Üniversite Ödülleri'nden SDÜ'ye İki Turuncu Bayrak

Engelsiz Üniversite Ödülleri'nden SDÜ'ye İki Turuncu Bayrak
Yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin; mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratılması ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu(YÖK) tarafından verilen“ Engelsiz Üniversite Ödülleri” sahiplerini buldu.   Yerleşke sınırları içerisinde engelli bireylerin tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların tespiti ile yapılan değerlendirme neticesinde Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp ve Hukuk Fakülteleri, “2022 Yılı Mekânda Erişebilirlik Ödülü”ne layık görülerek Turuncu Bayrağın sahibi oldu.   YÖK'ün ülkemizdeki üniversitelerin değerlendirmeye aldığı “Engelsiz Üniversite Ödülleri 2022” kapsamında Üniversitemiz, turuncu bayrağı almaya hak kazanan 71 üniversiteden birisi oldu. Daha önce de Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi turuncu bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştı. Üniversitemizin böylelikle üç turuncu bayrağı bulunuyor.
Engelsiz Üniversite Ödülleri'nden SDÜ'ye İki Turuncu Bayrak

Yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin; mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratılması ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu(YÖK) tarafından verilen“ Engelsiz Üniversite Ödülleri” sahiplerini buldu.

 
Yerleşke sınırları içerisinde engelli bireylerin tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların tespiti ile yapılan değerlendirme neticesinde Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp ve Hukuk Fakülteleri, “2022 Yılı Mekânda Erişebilirlik Ödülü”ne layık görülerek Turuncu Bayrağın sahibi oldu.
 
YÖK'ün ülkemizdeki üniversitelerin değerlendirmeye aldığı “ Engelsiz Üniversite Ödülleri 2022” kapsamında Üniversitemiz, turuncu bayrağı almaya hak kazanan 71 üniversiteden birisi oldu.
Daha önce de Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk ve tek Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi turuncu bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştı. Üniversitemizin böylelikle üç turuncu bayrağı bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.