Eski Milletvekili Yakup Üstün memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı

ISPARTA 21.07.2023 - 15:52, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:52
 

Eski Milletvekili Yakup Üstün memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı

Isparta 16. Dönem milletvekili ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yakup Üstün memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.
Isparta 16. Dönem milletvekillerinden ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yakup Üstün (87), tedavi gördüğü Isparta Meddem Hastanesinde dün hayatını kaybetti. Üstün için memleketi Isparta’da bugün cuma namazını müteakip Bedir Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını Yakup Üstün’ün oğlu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Safa Üstün kıldırdı. Cenaze törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Üstün’ün naaşı kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Isparta 16. Dönem milletvekili ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yakup Üstün memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.

Isparta 16. Dönem milletvekillerinden ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yakup Üstün (87), tedavi gördüğü Isparta Meddem Hastanesinde dün hayatını kaybetti. Üstün için memleketi Isparta’da bugün cuma namazını müteakip Bedir Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını Yakup Üstün’ün oğlu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Safa Üstün kıldırdı.

Cenaze törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Üstün’ün naaşı kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.