Euroleauge Kupasını Yalvaçlı Doğuş Balbay kaldırdı

SPOR 22.05.2022 - 14:56, Güncelleme: 22.05.2022 - 14:58
 

Euroleauge Kupasını Yalvaçlı Doğuş Balbay kaldırdı

Euroleauge Kupasını Yalvaçlı Doğuş Balbay kaldırdı
Euroleague 2020-2021 sezonunun ardından 2021-2022 sezonunda da şampiyon Anadolu Efes oldu. Ergin Ataman ve öğrencileri Real Madrid’i finalde 58-57’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Basketbolda Avrupa’nın en büyük kupası, geçen yıl olduğu gibi bugün gece de bir Yalvaçlı, Efes Pilsen kaptanı Doğuş Balbay’a verildi. Balbay aldığı kupayı kaldırmak için son maçı olan takım arkadaşı Byrant Dunston’a verdi. Anadolu Efes, son iki yıl Euroleauge kupasını kaldırırken, ondan önce kupayı kazanan Fenerbahçe ile birlikte son üç yıl kupa Türkiye’ye gelmiş oldu. Efes Pilsen’i ve hemşehrimiz Doğuş Balbay’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Euroleauge Kupasını Yalvaçlı Doğuş Balbay kaldırdı

Euroleague 2020-2021 sezonunun ardından 2021-2022 sezonunda da şampiyon Anadolu Efes oldu.

Ergin Ataman ve öğrencileri Real Madrid’i finalde 58-57’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Basketbolda Avrupa’nın en büyük kupası, geçen yıl olduğu gibi bugün gece de bir Yalvaçlı, Efes Pilsen kaptanı Doğuş Balbay’a verildi. Balbay aldığı kupayı kaldırmak için son maçı olan takım arkadaşı Byrant Dunston’a verdi.

Anadolu Efes, son iki yıl Euroleauge kupasını kaldırırken, ondan önce kupayı kazanan Fenerbahçe ile birlikte son üç yıl kupa Türkiye’ye gelmiş oldu.

Efes Pilsen’i ve hemşehrimiz Doğuş Balbay’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.