Evinde uyuşturucu madde imal edip satan şüpheli yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2023 - 13:30, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:59
 

Evinde uyuşturucu madde imal edip satan şüpheli yakalandı

Evinde uyuşturucu madde imal edip satan şüpheli yakalandı
Antalya’da evine kurduğu düzenekle uyuşturucu imal edip sattığı tespit edilen 1 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesinde bulunan bir ikamette M.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde sattığı bilgisi elde edilmesi üzerine, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 2 çadır, 2 hava nemlendirici, 2 konvektör, 2 ısıölçer, 2 bitki yetiştirme lambası, 14 torba halinde saksı ve yaklaşık 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.Şüpheli M.K., hakkında “Uyuşturucu Madde İmalatı, Ticareti ve Bulundurma” suçlarından düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edildi.
Evinde uyuşturucu madde imal edip satan şüpheli yakalandı
Antalya’da evine kurduğu düzenekle uyuşturucu imal edip sattığı tespit edilen 1 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesinde bulunan bir ikamette M.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde sattığı bilgisi elde edilmesi üzerine, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 2 çadır, 2 hava nemlendirici, 2 konvektör, 2 ısıölçer, 2 bitki yetiştirme lambası, 14 torba halinde saksı ve yaklaşık 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Şüpheli M.K., hakkında “Uyuşturucu Madde İmalatı, Ticareti ve Bulundurma” suçlarından düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.