Fakülte kantininde çıkan yangına kısa surede müdahale

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 14:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:09
 

Fakülte kantininde çıkan yangına kısa surede müdahale

Fakülte kantininde çıkan yangına kısa surede müdahale
Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin kantininde çıkan yangın kısa sureli panik oluşturdu. Küçük çaplı maddi hasarın meydana geldiği yangın kısa surede söndürüldü.Yangın, saat 12.15 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin kantininde çıktı. Alınan bilgiye göre; yangın, kantin çalışanlarının öğle menusu hazırlığı yaptığı sırada mutfak bölümünde başladı. Çalışanlar dışarı çıkıp durumu 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi. Yoğun duman çıkan kantine itfaiye ekibi sevk edildi. Muhtemel bir duruma karşı da sağlık ekipleri hazır bekletildi. Yangına ilk müdahale yangın tüpüyle çalışanlar tarafından yapıldı. Mutfak bölümünde ufak çaplı maddi hasarın meydana geldiği yangın kısa surede söndürüldü. Dumandan öğrencilerin etkilenmemesi için kantin ve çevresi güvenlik şeridi ile çembere alındı.
Fakülte kantininde çıkan yangına kısa surede müdahale
Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin kantininde çıkan yangın kısa sureli panik oluşturdu. Küçük çaplı maddi hasarın meydana geldiği yangın kısa surede söndürüldü.
Yangın, saat 12.15 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin kantininde çıktı. Alınan bilgiye göre; yangın, kantin çalışanlarının öğle menusu hazırlığı yaptığı sırada mutfak bölümünde başladı. Çalışanlar dışarı çıkıp durumu 112 Acil Çağrı Merkezine durumu bildirdi. Yoğun duman çıkan kantine itfaiye ekibi sevk edildi. Muhtemel bir duruma karşı da sağlık ekipleri hazır bekletildi. Yangına ilk müdahale yangın tüpüyle çalışanlar tarafından yapıldı. Mutfak bölümünde ufak çaplı maddi hasarın meydana geldiği yangın kısa surede söndürüldü. Dumandan öğrencilerin etkilenmemesi için kantin ve çevresi güvenlik şeridi ile çembere alındı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.