Fatih Mahallesi spor Kompleksine kavuşuyor

YAŞAM 13.09.2022 - 15:32, Güncelleme: 13.09.2022 - 15:32
 

Fatih Mahallesi spor Kompleksine kavuşuyor

Fatih Mahallesi spor Kompleksine kavuşuyor
Isparta Belediyesinin Fatih Mahallesi’nde 25 bin metrekare alanda yapımına başladığı ve içerisinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 1000 kişilik tribün, giyinme odası, yürüyüş yolu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile spor salonunun bulunduğu Spor Kampusu inşaatında sona yaklaşılıyor.  Stadın zemin halıları serilirken, gece aydınlatma direkleri ile çelik tribün montajı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim öncesinde ‘sporcularımızı yetiştireceğimiz altyapıyı oluşturacağız’, “Gençlerimizi hem spora alıştıracağız hem de profesyonelleşmesi için altyapı oluşturacağız” sözü tek tek gerçekleşiyor. Isparta Belediyesi bugüne kadar yaptığı spor yatırımları kapsamında şehre gece aydınlatmalarıyla birlikte 20 semt sahasını yaparak tamamladı, bununla birlikte Emre Mahallesi Gökçay Mesirelik alanı bölgesinde de UEFA standartlarında modern bir futbol sahasını bitirdi. Emre Mahallesi Spor Kompleksinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 2’li tip giyinme odası ve 500 kişilik çelik tribün yapıldı. Tüm bu spor yatırımlarına Fatih Mahallesinde 25 bin metrekare alan üzerine Spor Kampusunu da ekleyen Isparta Belediyesi bu kompleksin yapımında da sona yaklaşıyor. İnşaat alanında yoğun bir çalışma sürerken, kompleks içerisinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 1000 kişilik çelik tribün, 4’lü tip giyinme odası, 2500 metrekarelik çim yüzeyli yürüyüş yolu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile birlikte spor salonu yer alıyor. Çalışmalar kapsamında spor kampusu içerisindeki UEFA standartlarındaki futbol sahasının sentetik halısının serimi ile gece aydınlatmalarının montajı yapıldı, çelik tribünün yapımı tamamlandı. Ayrıca spor salonunun çelik çatısının montajı gerçekleştirilirken, yarı olimpik yüzme havuzunun çatısının kaplanması da tamamlandı. Ayrıca giyinme odalarının yapımı da bitirildi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi spor yatırımlarıyla ilgili önemli sözler verdiklerini ve bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, bu sözler kapsamında şehre 20 semt sahası kazandırdıklarını ve Emre Mahallesi Spor Tesisini inşa ettiklerini belirtti. Başdeğirmen, hizmete açılan 20 semt sahasında çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların etkinlikler yaptığını ve bu durumunda kendisini mutlu ettiğini dile getirirken önümüzdeki günlerde de Emre Mahallesi Spor Tesislerinin kullanıma açılacağını dile getirdi. Fatih Mahallesi Spor Kampusunda da önemli mesafeler kat edildiğini ve sona yaklaşıldığını aktaran Başkan Başdeğirmen, “Böyle bir spor kampusunu Ispartalılarımızın, sporcularımızın hizmetine en kısa süre içerisinde sunacağız. Çalışmalarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Fatih Mahallesi spor Kompleksine kavuşuyor

Isparta Belediyesinin Fatih Mahallesi’nde 25 bin metrekare alanda yapımına başladığı ve içerisinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 1000 kişilik tribün, giyinme odası, yürüyüş yolu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile spor salonunun bulunduğu Spor Kampusu inşaatında sona yaklaşılıyor.  Stadın zemin halıları serilirken, gece aydınlatma direkleri ile çelik tribün montajı tamamlandı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim öncesinde ‘sporcularımızı yetiştireceğimiz altyapıyı oluşturacağız’, “Gençlerimizi hem spora alıştıracağız hem de profesyonelleşmesi için altyapı oluşturacağız” sözü tek tek gerçekleşiyor.

Isparta Belediyesi bugüne kadar yaptığı spor yatırımları kapsamında şehre gece aydınlatmalarıyla birlikte 20 semt sahasını yaparak tamamladı, bununla birlikte Emre Mahallesi Gökçay Mesirelik alanı bölgesinde de UEFA standartlarında modern bir futbol sahasını bitirdi. Emre Mahallesi Spor Kompleksinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 2’li tip giyinme odası ve 500 kişilik çelik tribün yapıldı.

Tüm bu spor yatırımlarına Fatih Mahallesinde 25 bin metrekare alan üzerine Spor Kampusunu da ekleyen Isparta Belediyesi bu kompleksin yapımında da sona yaklaşıyor. İnşaat alanında yoğun bir çalışma sürerken, kompleks içerisinde UEFA standartlarında sentetik çim saha, 1000 kişilik çelik tribün, 4’lü tip giyinme odası, 2500 metrekarelik çim yüzeyli yürüyüş yolu ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile birlikte spor salonu yer alıyor.

Çalışmalar kapsamında spor kampusu içerisindeki UEFA standartlarındaki futbol sahasının sentetik halısının serimi ile gece aydınlatmalarının montajı yapıldı, çelik tribünün yapımı tamamlandı. Ayrıca spor salonunun çelik çatısının montajı gerçekleştirilirken, yarı olimpik yüzme havuzunun çatısının kaplanması da tamamlandı. Ayrıca giyinme odalarının yapımı da bitirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi spor yatırımlarıyla ilgili önemli sözler verdiklerini ve bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, bu sözler kapsamında şehre 20 semt sahası kazandırdıklarını ve Emre Mahallesi Spor Tesisini inşa ettiklerini belirtti. Başdeğirmen, hizmete açılan 20 semt sahasında çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların etkinlikler yaptığını ve bu durumunda kendisini mutlu ettiğini dile getirirken önümüzdeki günlerde de Emre Mahallesi Spor Tesislerinin kullanıma açılacağını dile getirdi. Fatih Mahallesi Spor Kampusunda da önemli mesafeler kat edildiğini ve sona yaklaşıldığını aktaran Başkan Başdeğirmen, “Böyle bir spor kampusunu Ispartalılarımızın, sporcularımızın hizmetine en kısa süre içerisinde sunacağız. Çalışmalarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.