Feci kaza ucuz atlatıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 16:09, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:28
 

Feci kaza ucuz atlatıldı

Feci kaza ucuz atlatıldı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza şans eseri ucuz atlatıldı. Kazaya karışan araç sürücüleri ve otomobilde yolcu olarak bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.Kaza, Bahçelievler Mahallesi 5027 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çetin Emeç Caddesi istikametinden Antalya Caddesi istikametine gitmekte olan Ceren Coşkun Özen’in kullandığı 07 AGG 302 plakalı cip ile 5028 sokaktan 5027 sokağa çıkmakta olan Aynur Bayrak’ın kullandığı 07 AEH 624 plakalı otomobilin kavşakta çarpıştı.Araç sürücüleri ve otomobilde yolcu olarak bulunan 6 yaşındaki Beril Bayram büyük şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüler.
Feci kaza ucuz atlatıldı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde cip ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza şans eseri ucuz atlatıldı. Kazaya karışan araç sürücüleri ve otomobilde yolcu olarak bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.
Kaza, Bahçelievler Mahallesi 5027 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çetin Emeç Caddesi istikametinden Antalya Caddesi istikametine gitmekte olan Ceren Coşkun Özen’in kullandığı 07 AGG 302 plakalı cip ile 5028 sokaktan 5027 sokağa çıkmakta olan Aynur Bayrak’ın kullandığı 07 AEH 624 plakalı otomobilin kavşakta çarpıştı.
Araç sürücüleri ve otomobilde yolcu olarak bulunan 6 yaşındaki Beril Bayram büyük şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.