Festival öncesi Gülcü İsmail Efendi ziyareti

ISPARTA 03.06.2022 - 16:28, Güncelleme: 03.06.2022 - 16:30
 

Festival öncesi Gülcü İsmail Efendi ziyareti

Festival öncesi Gülcü İsmail Efendi ziyareti
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gül Festivali Öncesinde Isparta'ya gülü getiren Gülcü İsmail Efendi'nin mezarını ziyaret etti. Başdeğirmen''Uluslararası Gül Festivalimizin başlangıcında şehrimize gülü getiren ve şehrimizin gül konusunda bir marka olmasına vesile olan Müftüzade Gülcü İsmail Efendi’yi Gülcü Mezarlığındaki kabri başında dualarla andık. Anma programımıza katılan Müftüzade Gülcü İsmail Efendi’nin torunu Nebahat Dereli ve oğlu Serhat Dereli’ye de rahmet dileklerimizi ilettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.''dedi
Festival öncesi Gülcü İsmail Efendi ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gül Festivali Öncesinde Isparta'ya gülü getiren Gülcü İsmail Efendi'nin mezarını ziyaret etti.

Başdeğirmen''Uluslararası Gül Festivalimizin başlangıcında şehrimize gülü getiren ve şehrimizin gül konusunda bir marka olmasına vesile olan Müftüzade Gülcü İsmail Efendi’yi Gülcü Mezarlığındaki kabri başında dualarla andık. Anma programımıza katılan Müftüzade Gülcü İsmail Efendi’nin torunu Nebahat Dereli ve oğlu Serhat Dereli’ye de rahmet dileklerimizi ilettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.''dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.