Filoya kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştı

ISPARTA 30.11.2022 - 14:38, Güncelleme: 30.11.2022 - 14:38
 

Filoya kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştı

Filoya kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştı
Her geçen gün araç filosunu güçlendiren Isparta Belediyesi son olarak da bünyesine 2 adet mini yükleyiciyi kattı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 3,5 yıllık görev sürecinde belediye araç filosuna kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştırıldı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 3,5 yıllık görev sürecinde, belediyeye 48 adet yeni araç kazandırıldı. Kazandırılan iş makinesi ve hizmet araçları belediyeye borçlanma yapılmadan alındı. Son olarak da belediye bünyesindeki araç filosuna 2 adet mini yükleyici eklendi. Mini yükleyiciler şehre gelirken, önümüzdeki günlerde Isparta’nın hizmetlerinde kullanılmaya başlanacak. Isparta Belediyesi her geçen gün bünyesindeki araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından belediyeye hizmet araçları olarak kamyonlar, minibüsler, ambulanslar, cenaze nakil araçları, itfaiye aracı, vidanjör, çöp toplama araçları, yükleyiciler, ekskavatör, greyder, freze ve mini yükleyiciler kazandırıldı. Borçlanma yapılmadan belediye bünyesine kazandırılan araçların sayısı 3,5 yılda 48’e ulaştı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şehirde yaşayan her bir vatandaşın hizmet ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli adımlar attı. Özellikle engelli bireylerin bir noktadan diğer bir noktaya ulaşımlarının kolaylaştırılması amacıyla engelli nakil aracı, belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere ambulansları da araç filosuna katan Isparta Belediyesi özellikle İtfaiye Müdürlüğü bünyesine kazandırdığı 43 metre merdivenli itfaiye aracıyla da 15.kata kadar binalarda çıkabilecek yangın ve kurtarma olaylarına anında müdahale yeteneğine kavuşturulmuş oldu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kente en iyi hizmeti yaptıklarını söylerken, bugüne kadar belediye bünyesine kazandırdıkları araç ve iş makineleriyle yapılan hizmetlerin çok daha hızlı bir şekle geldiğini belirtti. Kazandırılan araçlarla vatandaşların daha hızlı hizmet almalarını hedeflediklerini kaydeden Başkan Başdeğirmen, son olarak da yine dar alanlarda kullanılmak üzere 2 adet mini yükleyicinin Isparta’ya ulaştığını dile getirerek, kazandırılan hizmet araçları ve iş makinelerinin şehre hayırlar getirmesini diledi. Başkan Başdeğirmen, “Belediyemizin ihtiyacı olan tüm araçlara sahip oluyoruz. Amacımız şehrimize en güzel hizmeti verebilmek, vatandaşlarımızın bu tür araçlara ihtiyacı olduğu zaman bekletmemek, ihtiyaç olduğu anda o hizmeti verebilmektir. Bundan sonrada belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli araç ve iş makinelerini şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Filoya kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştı

Her geçen gün araç filosunu güçlendiren Isparta Belediyesi son olarak da bünyesine 2 adet mini yükleyiciyi kattı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 3,5 yıllık görev sürecinde belediye araç filosuna kazandırılan araç sayısı 48’e ulaştırıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 3,5 yıllık görev sürecinde, belediyeye 48 adet yeni araç kazandırıldı. Kazandırılan iş makinesi ve hizmet araçları belediyeye borçlanma yapılmadan alındı. Son olarak da belediye bünyesindeki araç filosuna 2 adet mini yükleyici eklendi. Mini yükleyiciler şehre gelirken, önümüzdeki günlerde Isparta’nın hizmetlerinde kullanılmaya başlanacak.

Isparta Belediyesi her geçen gün bünyesindeki araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından belediyeye hizmet araçları olarak kamyonlar, minibüsler, ambulanslar, cenaze nakil araçları, itfaiye aracı, vidanjör, çöp toplama araçları, yükleyiciler, ekskavatör, greyder, freze ve mini yükleyiciler kazandırıldı. Borçlanma yapılmadan belediye bünyesine kazandırılan araçların sayısı 3,5 yılda 48’e ulaştı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şehirde yaşayan her bir vatandaşın hizmet ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli adımlar attı. Özellikle engelli bireylerin bir noktadan diğer bir noktaya ulaşımlarının kolaylaştırılması amacıyla engelli nakil aracı, belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere ambulansları da araç filosuna katan Isparta Belediyesi özellikle İtfaiye Müdürlüğü bünyesine kazandırdığı 43 metre merdivenli itfaiye aracıyla da 15.kata kadar binalarda çıkabilecek yangın ve kurtarma olaylarına anında müdahale yeteneğine kavuşturulmuş oldu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kente en iyi hizmeti yaptıklarını söylerken, bugüne kadar belediye bünyesine kazandırdıkları araç ve iş makineleriyle yapılan hizmetlerin çok daha hızlı bir şekle geldiğini belirtti. Kazandırılan araçlarla vatandaşların daha hızlı hizmet almalarını hedeflediklerini kaydeden Başkan Başdeğirmen, son olarak da yine dar alanlarda kullanılmak üzere 2 adet mini yükleyicinin Isparta’ya ulaştığını dile getirerek, kazandırılan hizmet araçları ve iş makinelerinin şehre hayırlar getirmesini diledi. Başkan Başdeğirmen, “Belediyemizin ihtiyacı olan tüm araçlara sahip oluyoruz. Amacımız şehrimize en güzel hizmeti verebilmek, vatandaşlarımızın bu tür araçlara ihtiyacı olduğu zaman bekletmemek, ihtiyaç olduğu anda o hizmeti verebilmektir. Bundan sonrada belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli araç ve iş makinelerini şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.