Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı

ISPARTA 12.10.2022 - 13:18, Güncelleme: 12.10.2022 - 13:18
 

Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı

Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı
Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü (TFGK) kurucusu  Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı. 8-9 Ekim Tarihlerinde Isparta’da söyleşi yapan sanatçı Cesur, Üniversiteli öğrenciler ile beraber kültür gezisi düzenledi. Yapılan kültür gezisinde Isparta ve Eğirdir’in fotoğraflarını çekti. SDÜ öğrencileriyle birlikte Eğirdir'i Fotoğraflayan Cesur Eğirdir ve Isparta Kültür ve Turizm açısından değerli bir ilçe ve kent o yüzden Isparta'nın Fotoğraf ve Sanat alanında iyi yerlere gelmesi için çok daha çok çalışılması gerektiğini söyledi. İŞTE SANATÇININ ISPARTA ve EĞİRDİR FOTOĞRAFLARI
Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı

Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü (TFGK) kurucusu  Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur Isparta’yı fotoğrafladı. 8-9 Ekim Tarihlerinde Isparta’da söyleşi yapan sanatçı Cesur, Üniversiteli öğrenciler ile beraber kültür gezisi düzenledi. Yapılan kültür gezisinde Isparta ve Eğirdir’in fotoğraflarını çekti.

SDÜ öğrencileriyle birlikte Eğirdir'i Fotoğraflayan Cesur Eğirdir ve Isparta Kültür ve Turizm açısından değerli bir ilçe ve kent o yüzden Isparta'nın Fotoğraf ve Sanat alanında iyi yerlere gelmesi için çok daha çok çalışılması gerektiğini söyledi.

İŞTE SANATÇININ ISPARTA ve EĞİRDİR FOTOĞRAFLARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.