Gaza fazla yüklenince kaza yaptı

ISPARTA 16.06.2022 - 23:40, Güncelleme: 16.06.2022 - 23:40
 

Gaza fazla yüklenince kaza yaptı

Gaza fazla yüklenince kaza yaptı
Isparta’da bir akaryakıt istasyonunda aracını yıkamak isteyen bir vatandaş, aracını oto yıkama peronuna çekerken kaza yaptı. Olay bugün 18.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. 05 HL 206 plakalı araç sürücüsü, oto yıkama peronuna yanaştığı sırada gaza fazla yüklenince kaza meydana geldi. Kazada yaralanan olmazken, araçta maddi hasar oluştu.  
Gaza fazla yüklenince kaza yaptı

Isparta’da bir akaryakıt istasyonunda aracını yıkamak isteyen bir vatandaş, aracını oto yıkama peronuna çekerken kaza yaptı.

Olay bugün 18.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. 05 HL 206 plakalı araç sürücüsü, oto yıkama peronuna yanaştığı sırada gaza fazla yüklenince kaza meydana geldi. Kazada yaralanan olmazken, araçta maddi hasar oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.