Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Başdeğirmen’e ‘Soner Toros’ teşekkürü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 13:58, Güncelleme: 18.05.2021 - 13:58
 

Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Başdeğirmen’e ‘Soner Toros’ teşekkürü

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, geçtiğimiz günlerde Kovid nedeniyle kaybettiğimiz gazeteci Soner Toros’un adının Basınparkta yaşatılacak olması nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisinde Cadde, Sokak ve Parklara isim verilmesine ilişkin gündem maddesi görüşüldüğü sırada geçtiğimiz günlerde KOVİD 19 nedeniyle kaybettiğimiz meslektaşımız Soner Toros’un adının  baba evinin bulunduğu Eski Sanayide,  Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parkta yaşatılacağını açıkladı. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Baş, “Isparta basını ve Isparta için önemli bir değeri maalesef koronavirüs nedeniyle kaybettik. Meslektaşımız Soner Toros Isparta’ya önemli izler bırakmış, büyük emekler vermiş, ilimizin gelişmesi için pek çok çalışmada imzası olan biriydi. Zamansız ve ani ölümü hepimizi derinden yaraladı. Yokluğunu sadece Isparta basını değil tüm Isparta hissediyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen Soner Toros’un adının yaşatılması için çok anlamlı bir girişimde bulundu. Soner’in çocukluğunun geçtiği baba evinin bulunduğu Eski Sanayide Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parka Soner arkadaşımızın isminin verilecek olması bizleri son derece mutlu etti. Belediye Başkanımıza gösterdiği bu duyarlıktan dolayı meslektaşlarım adına teşekkür ederim. Bu vesile ile Cemiyetimiz aracılığıyla da Soner Toros ismini yaşatmak için farklı projeleriniz olacak. Soner Toros aramızda değil ama ruhuyla, ismiyle ve eserleriyle bize miras bıraktıklarıyla her zaman bizlerle olacaktır. Ona verilecek en güzel hediye adını yaşatmak olacaktır. Onun adını unutmayacağız unutturmayacağız Tüm meslektaşlarımız adına Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ve Belediye Meclis Üyelerine Teşekkür ederiz.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, geçtiğimiz günlerde Kovid nedeniyle kaybettiğimiz gazeteci Soner Toros’un adının Basınparkta yaşatılacak olması nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclisinde Cadde, Sokak ve Parklara isim verilmesine ilişkin gündem maddesi görüşüldüğü sırada geçtiğimiz günlerde KOVİD 19 nedeniyle kaybettiğimiz meslektaşımız Soner Toros’un adının  baba evinin bulunduğu Eski Sanayide,  Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parkta yaşatılacağını açıkladı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Baş, “Isparta basını ve Isparta için önemli bir değeri maalesef koronavirüs nedeniyle kaybettik. Meslektaşımız Soner Toros Isparta’ya önemli izler bırakmış, büyük emekler vermiş, ilimizin gelişmesi için pek çok çalışmada imzası olan biriydi.

Zamansız ve ani ölümü hepimizi derinden yaraladı. Yokluğunu sadece Isparta basını değil tüm Isparta hissediyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen Soner Toros’un adının yaşatılması için çok anlamlı bir girişimde bulundu. Soner’in çocukluğunun geçtiği baba evinin bulunduğu Eski Sanayide Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parka Soner arkadaşımızın isminin verilecek olması bizleri son derece mutlu etti.

Belediye Başkanımıza gösterdiği bu duyarlıktan dolayı meslektaşlarım adına teşekkür ederim.

Bu vesile ile Cemiyetimiz aracılığıyla da Soner Toros ismini yaşatmak için farklı projeleriniz olacak. Soner Toros aramızda değil ama ruhuyla, ismiyle ve eserleriyle bize miras bıraktıklarıyla her zaman bizlerle olacaktır. Ona verilecek en güzel hediye adını yaşatmak olacaktır. Onun adını unutmayacağız unutturmayacağız

Tüm meslektaşlarımız adına Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ve Belediye Meclis Üyelerine Teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.