Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 17:30, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:21
 

Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı

Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen MR cihazının deneme ve test çekimlerinin ardından ilçe halkının hizmetine açıldığı duyuruldu.Manyetik Rezonans (MR) ünitesi, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne geçen ay bir tırla getirilmişti. Gazipaşa Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan MR cihazı ile ilgili ünitenin kurulacağı alan belirlenmiş, kurulum yapılacak yerin betonları kırılarak cihaza yer açılmış ve MR’ın gelmesinin ardından ise kurulum çalışmaları tamamlanarak deneme ve test çekimlerine başlanmıştı. Yaklaşık 1 ay süren deneme ve test çekimlerinin ardından ise hastane yönetimi tarafından MR cihazının vatandaşların hizmetine açıldığı duyuruldu.
Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti verilmeye başlandı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen MR cihazının deneme ve test çekimlerinin ardından ilçe halkının hizmetine açıldığı duyuruldu.
Manyetik Rezonans (MR) ünitesi, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne geçen ay bir tırla getirilmişti. Gazipaşa Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan MR cihazı ile ilgili ünitenin kurulacağı alan belirlenmiş, kurulum yapılacak yerin betonları kırılarak cihaza yer açılmış ve MR’ın gelmesinin ardından ise kurulum çalışmaları tamamlanarak deneme ve test çekimlerine başlanmıştı. Yaklaşık 1 ay süren deneme ve test çekimlerinin ardından ise hastane yönetimi tarafından MR cihazının vatandaşların hizmetine açıldığı duyuruldu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.