Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Kursları başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2023 - 18:30, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:29
 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Kursları başladı

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Kursları başladı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) yeni dönem kursları başladı. Kurslara kaydolmak isteyenler için ise başvurular devam ediyor.Yeni dönemde birçok alanda kurs açıldığını belirten Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz; ev tekstili, nakış, oya, takı tasarımı, bilgisayar, dil (İngilizce, Almanca, Rusça) yabancılar için Türkçe kursu, müzikal kurslar (Keman, bağlama, gitar), akıl ve zeka oyunları, drama, tiyatro, gösteri sanatları, resim ve boyama, ahşap süsleme ve boyama, okuma-yazma, arıcılık, hayvan yetiştiriciliği, sportif kurslar (badminton, voleybol, futbol), hijyen ve ilk yardım kursları olmak üzere birçok dalda kursun başladığını belirtti. Müdür Yılmaz, kurum tarafından verilen ve eklenecek olan tüm kursların Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı olduğunu söyleyerek kurslara kayıtların devam ettiğini sözlerine ekledi.
Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Kursları başladı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) yeni dönem kursları başladı. Kurslara kaydolmak isteyenler için ise başvurular devam ediyor.
Yeni dönemde birçok alanda kurs açıldığını belirten Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü İlyas Yılmaz; ev tekstili, nakış, oya, takı tasarımı, bilgisayar, dil (İngilizce, Almanca, Rusça) yabancılar için Türkçe kursu, müzikal kurslar (Keman, bağlama, gitar), akıl ve zeka oyunları, drama, tiyatro, gösteri sanatları, resim ve boyama, ahşap süsleme ve boyama, okuma-yazma, arıcılık, hayvan yetiştiriciliği, sportif kurslar (badminton, voleybol, futbol), hijyen ve ilk yardım kursları olmak üzere birçok dalda kursun başladığını belirtti. Müdür Yılmaz, kurum tarafından verilen ve eklenecek olan tüm kursların Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı olduğunu söyleyerek kurslara kayıtların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.