Gazipaşalı kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 15:30, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:14
 

Gazipaşalı kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti

Gazipaşalı kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin hayatını kaybetti.Kalp ameliyatı olan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, dün sabah saatlerinde hastaneden taburcu olup Gazipaşa’daki evine geldi. Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanan Şahin, Alanya’da bir hastaneye kaldırıldı. Yolda kalbi duran Şahin, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla yeniden hayata tutundu. Yoğun bakımda tedavi altında tutulan 79 yaşındaki Şahin, yaşamını yitirdi.Mustafa Şahin, 35 yılı aşkın süredir Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı, 22 yıldır da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerini yürütüyordu.
Gazipaşalı kooperatif ve oda başkanı Şahin hayatını kaybetti
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin hayatını kaybetti.
Kalp ameliyatı olan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, dün sabah saatlerinde hastaneden taburcu olup Gazipaşa’daki evine geldi. Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanan Şahin, Alanya’da bir hastaneye kaldırıldı. Yolda kalbi duran Şahin, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla yeniden hayata tutundu. Yoğun bakımda tedavi altında tutulan 79 yaşındaki Şahin, yaşamını yitirdi.
Mustafa Şahin, 35 yılı aşkın süredir Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı, 22 yıldır da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerini yürütüyordu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.