Geçen yıl verdiğimiz sözü bu yıl yerine getireceğiz

ISPARTA 10.01.2023 - 16:11, Güncelleme: 10.01.2023 - 16:11
 

Geçen yıl verdiğimiz sözü bu yıl yerine getireceğiz

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde geçen yıl verdiği Basın Merkezi sözünü bu yıl yerine getireceklerini söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Kaya ve Fahrettin Gözgün ile Belediye Özel Kalem Müdürü Dilek Toros ve Belediye Basın Müdürü Şükrü Şanlıtürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu. Ziyarette ilk konuşmayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş yaptı. Baş,  Isparta Basınına ilişkin bilgiler verdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman Isparta Basınına destek verdiğini hatırlatan Baş,  “Vermiş olduğunuz ve bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. GEÇEN YIL MASKELERLE GÜNÜNÜZÜ KUTLAMIŞTIK Daha sonra konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü hatırlatarak, “ O günde buraya gelerek gününüzü hep birlikte kutlamıştık. Ama o zaman hepimizde maskeler vardı, tokalaşamadık, sarılamamıştık. Allah’a şükür o günleri geride bıraktık, şimdi tekrar eski günlere döndük. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Ben öncelikle tüm basın çalışanlarımızın gününü kutluyorum. Sizler bizim için değerlisiniz, sizler bizim çalışmalarımızı hizmetlerimizi kamuoyuna yansıtan en büyük destekçimizsiniz. Kamu yararına hizmet ediyorsunuz, yapılması gereken konuları gerek gazete gerek internet sitelerinizde yer vererek çalışmalarımıza yer veriyorsunuz” dedi. BASIN MERKEZİNİ İNŞAALLAH BU YIL YAPACAĞIZ… Belediye Başkanı Başdeğirmen, Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde Basın Merkezi ile ilgili geçen yıl verdiği sözü hatırlatarak, “Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl 10 Ocak’ta burada sizlerle beraber olduğumuzda Basın Merkezi sözünü vermiş ve kısa sürede yapacağımızı söylemiştik. Ancak gerek pandemi ve sonrasında yaşanan savaş  sonrasında oluşan bazı durumlardan dolayı bazı hizmetlerimizi ötelemek zorunda kaldık. Bunlardan birisi de Basın Merkezi konusuydu. Basın Merkezinin her şeyi hazır, planı ve projelerini hazırladık. İnşallah bu sözümüzü bu yerine getireceğiz ve Merhum gazeteci arkadaşımız Soner Toros’un adını vereceğimiz Basın Merkezi sözümüzü bu yaz yerine getireceğiz. Basın Merkezi ile birlikte inşa edeceğimiz alandaki parkı da yeniden elden geçireceğiz. Bundan sonraki ziyaretlerimizde inşallah çayımızı kahvemizi yeri yerinizde içeceğiz” dedi. Başkan Başdeğirmen daha sonra Basın Merkezi ile ilgili hazırlanan plan üzerinde IGC Başkanı Mustafa Baş ve diğer gazetecilere merkezle ilgili bilgiler verdi. Merkezin 50 m2 lik geniş bir salonu olacağını belirten Başdeğirmen, 3 ofisin yer alacağı basın merkezinde mutfak, başkan odası, normal ve engelli WC’lerinin de yer alacağını, merkezin güzel bir mekan olacağını sözlerine ekledi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yapılması planlanan Basın Merkezi konusunda teşekkür ettiler.      
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde geçen yıl verdiği Basın Merkezi sözünü bu yıl yerine getireceklerini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Kaya ve Fahrettin Gözgün ile Belediye Özel Kalem Müdürü Dilek Toros ve Belediye Basın Müdürü Şükrü Şanlıtürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu. Ziyarette ilk konuşmayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş yaptı. Baş,  Isparta Basınına ilişkin bilgiler verdi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman Isparta Basınına destek verdiğini hatırlatan Baş,  “Vermiş olduğunuz ve bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

GEÇEN YIL MASKELERLE

GÜNÜNÜZÜ KUTLAMIŞTIK

Daha sonra konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü hatırlatarak, “ O günde buraya gelerek gününüzü hep birlikte kutlamıştık. Ama o zaman hepimizde maskeler vardı, tokalaşamadık, sarılamamıştık. Allah’a şükür o günleri geride bıraktık, şimdi tekrar eski günlere döndük. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Ben öncelikle tüm basın çalışanlarımızın gününü kutluyorum. Sizler bizim için değerlisiniz, sizler bizim çalışmalarımızı hizmetlerimizi kamuoyuna yansıtan en büyük destekçimizsiniz. Kamu yararına hizmet ediyorsunuz, yapılması gereken konuları gerek gazete gerek internet sitelerinizde yer vererek çalışmalarımıza yer veriyorsunuz” dedi.

BASIN MERKEZİNİ

İNŞAALLAH

BU YIL YAPACAĞIZ…

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde Basın Merkezi ile ilgili geçen yıl verdiği sözü hatırlatarak, “Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl 10 Ocak’ta burada sizlerle beraber olduğumuzda Basın Merkezi sözünü vermiş ve kısa sürede yapacağımızı söylemiştik. Ancak gerek pandemi ve sonrasında yaşanan savaş  sonrasında oluşan bazı durumlardan dolayı bazı hizmetlerimizi ötelemek zorunda kaldık. Bunlardan birisi de Basın Merkezi konusuydu. Basın Merkezinin her şeyi hazır, planı ve projelerini hazırladık. İnşallah bu sözümüzü bu yerine getireceğiz ve Merhum gazeteci arkadaşımız Soner Toros’un adını vereceğimiz Basın Merkezi sözümüzü bu yaz yerine getireceğiz. Basın Merkezi ile birlikte inşa edeceğimiz alandaki parkı da yeniden elden geçireceğiz. Bundan sonraki ziyaretlerimizde inşallah çayımızı kahvemizi yeri yerinizde içeceğiz” dedi.

Başkan Başdeğirmen daha sonra Basın Merkezi ile ilgili hazırlanan plan üzerinde IGC Başkanı Mustafa Baş ve diğer gazetecilere merkezle ilgili bilgiler verdi. Merkezin 50 m2 lik geniş bir salonu olacağını belirten Başdeğirmen, 3 ofisin yer alacağı basın merkezinde mutfak, başkan odası, normal ve engelli WC’lerinin de yer alacağını, merkezin güzel bir mekan olacağını sözlerine ekledi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yapılması planlanan Basın Merkezi konusunda teşekkür ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.