Gelendost'ta yaşayan genç adam evinde ölü bulundu

VEFAT 08.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 08.10.2023 - 11:47
 

Gelendost'ta yaşayan genç adam evinde ölü bulundu

Isparta’nın Gelendost İlçesinde yaşayan 36 yaşındaki Ali Akan evinde ölü bulundu.
Olay dün saat: 19.00 sıralarında Gelendost ilçesi Hüseyin Avni Paşa Caddesi Yahyabey Sokakta meydana geldi. Silah sesleri üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Ali Akan’ın yaşadığı eve gelen ekipler, hareketsiz halde cansız bedeni ile karşılaştı. Ali Akan’a sağlık ekipleri müdahale de bulunurken, hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Isparta’nın Gelendost İlçesinde yaşayan 36 yaşındaki Ali Akan evinde ölü bulundu.

Olay dün saat: 19.00 sıralarında Gelendost ilçesi Hüseyin Avni Paşa Caddesi Yahyabey Sokakta meydana geldi. Silah sesleri üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Ali Akan’ın yaşadığı eve gelen ekipler, hareketsiz halde cansız bedeni ile karşılaştı. Ali Akan’a sağlık ekipleri müdahale de bulunurken, hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.