Gökçay yoluna renkli baskılı asfalt yapılıyor

ISPARTA 12.09.2022 - 16:44, Güncelleme: 12.09.2022 - 16:44
 

Gökçay yoluna renkli baskılı asfalt yapılıyor

Gökçay yoluna renkli baskılı asfalt yapılıyor
Isparta Belediyesi, Etnografya Halı ve Kilim Müzesi’nden Kirazlıdere yol ayırımına kadar uzanan güzergahta renkli baskılı asfalt çalışması başlattı. Aynı yol üzerinde oluşturulan bisiklet yolunda da asfaltlama yapılıyor. Isparta Belediyesi, Gökçay Mesirelik Alanının çevresini güzelleştirmeye devam ediyor. Daha önce Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden Gökçay’a çıkan yoldaki kilit taşlar kaldırılarak, gidiş geliş toplam 2800 metre uzunluğundaki yolda birinci kat asfalt çalışması gerçekleştirilmişti. Bu bölgede kaldırımlar ve orta refüj begonit taşla kaplanmıştı. Çalışmanın devamı olarak da eski Huzurevi önünden Kirazlıdere yol ayrımına kadarki bölümde de bozulan kilit taşlar kaldırılmış yol gidiş geliş olarak ortadan bölünerek asfaltlanmıştı. Bu çalışmanın devamında ikinci aşamaya geçildi. Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden başlayıp Gökçay’a çıkan yolda renkli asfalt çalışması başlatıldı. İlk olarak yolun baskılı asfaltı dökülüyor. Bu işlemin ardından yolda renklendirme çalışmaları yapılacak. Aynı işlem eski Huzurevi’nin önünden Kirazlıdere yol ayrımına kadar ki bölümde de uygulanacak. Ayrıca bu güzergah üzerinde oluşturulan bisiklet yolu da asfaltlanıyor. Bölgede Gökçay Kavşağından Kirazlıdere Seyir Terasına kesintisiz toplam 4 km’lik bisiklet yolu faaliyete geçirilmiş olacak.
Gökçay yoluna renkli baskılı asfalt yapılıyor

Isparta Belediyesi, Etnografya Halı ve Kilim Müzesi’nden Kirazlıdere yol ayırımına kadar uzanan güzergahta renkli baskılı asfalt çalışması başlattı. Aynı yol üzerinde oluşturulan bisiklet yolunda da asfaltlama yapılıyor.

Isparta Belediyesi, Gökçay Mesirelik Alanının çevresini güzelleştirmeye devam ediyor. Daha önce Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden Gökçay’a çıkan yoldaki kilit taşlar kaldırılarak, gidiş geliş toplam 2800 metre uzunluğundaki yolda birinci kat asfalt çalışması gerçekleştirilmişti. Bu bölgede kaldırımlar ve orta refüj begonit taşla kaplanmıştı. Çalışmanın devamı olarak da eski Huzurevi önünden Kirazlıdere yol ayrımına kadarki bölümde de bozulan kilit taşlar kaldırılmış yol gidiş geliş olarak ortadan bölünerek asfaltlanmıştı.

Bu çalışmanın devamında ikinci aşamaya geçildi. Etnografya Halı ve Kilim Müzesi önünden başlayıp Gökçay’a çıkan yolda renkli asfalt çalışması başlatıldı. İlk olarak yolun baskılı asfaltı dökülüyor. Bu işlemin ardından yolda renklendirme çalışmaları yapılacak. Aynı işlem eski Huzurevi’nin önünden Kirazlıdere yol ayrımına kadar ki bölümde de uygulanacak. Ayrıca bu güzergah üzerinde oluşturulan bisiklet yolu da asfaltlanıyor. Bölgede Gökçay Kavşağından Kirazlıdere Seyir Terasına kesintisiz toplam 4 km’lik bisiklet yolu faaliyete geçirilmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.