Gökgöz : AK Parti Emperyalizmle Savaşıyor!

ISPARTA 12.05.2023 - 12:00, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:00
 

Gökgöz : AK Parti Emperyalizmle Savaşıyor!

AK Parti Milletvekili ve 28. Dönem Isparta Milletvekili Adayı M. Uğur Gökgöz, Gün Başlıyor programında muhalefeti adeta topa tuttu. Millet İttifakı’nın küreselci emperyalistlerden emir aldığını ileri süren Gökgöz, “Atatürk ve arkadaşları yaşasaydı, böyle bir şeye asla müsaade etmezdi” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Kanal32 Televizyonunda yayınlanan Gün Başlıyor programında çarpıcı açıklamalar yaptı.    Gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin sorularını canlı yayında yanıtlayan Gökgöz, muhalefeti sert ifadelerle eleştirdi. “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bugün yaşıyor olsalardı böyle bir şeye asla müsaade etmezlerdi” diyen Gökgöz, Millet İttifakının emperyalist dış güçlerden emir aldığını ileri sürdü. BU MİLLET BELİRSİZLİĞE OY VERMEZ Mehmet Uğur Gökgöz, “Isparta, tüm Türkiye gibi son bir hafta da kararını verdi ve sandığı bekliyor. Milletimiz hiçbir zaman belirsizliğe, zikzaklara oy vermez. Milletimiz istikrar ister. Şimdi patates, soğan üzerinden algı yaratmaya çalışanları görüyorsunuz. Ancak, bu millet bunlara prim vermez. Evet, özellikle pandemi sonrasında gıda fiyatlarında bir artış dikkat çekiyor. Ama biz diyoruz ki, vatandaşımızın alım gücünü artıracağız. Enflasyonu süreç içerisinde tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Bunun işaretlerini de görüyoruz” dedi. ATATÜRK VE ARKADAŞLARI YAŞASAYDI… Millet İttifakı’nın Doğu ve Güneydoğu’ya özerlik tanıyacağını iddia eden Gökgöz, “Bunu ben söylemiyorum. Bunu bizzat Kılıçdaroğlu söylüyor. Türk Milleti buna izin verir mi? 6’lı, 7’li en son 11’li mi oldu ne oldu, bu masa emperyalist dış güçlerden emir alıyor. Atatürk’ün arkasına saklananların aslında Milli Şef’çi olduklarını da görüyoruz. Atatürk ve arkadaşları hayatta olsa bunlara asla müsaade etmezlerdi” ifadelerini kullandı. TCG ANADOLU’YA MAKET DEDİLER AK Parti’nin emperyalistlerle savaştığını söyleyen Gökgöz, “İHA’larımızdan, SİHA’larımızdan, TCG Anadolu’dan, TOGG’dan rahatsız oluyorlar. Yüzde 20’lerden yüzde 80’lere ulaştırdık savunma sanayiindeki millilik oranımızı. İnsan bundan mutluluk duymaz mı? TCG Anadolu diyoruz, maket diyorlar. TOGG diyoruz, fabrika nerede? Diyorlar. Mutlu olmuyorlar bu gelişmelerden. Başka kimler mutlu olmuyor, Amerika’sı, Almanya’sı, PKK’sı, FETÖ’sü” dedi. AKŞENER KUMAR MASASINA NEDEN GERİ DÖNDÜ? Açıklamalarında İYİ Parti lideri Akşener’e de yüklenen Gökgöz, “Şimdi Akşner çıkıp açıklamalı kumar masasından, dayatmaların olduğu masadan neden kalktı? O masaya neden geri öndü? Kapalı kapılar arkasında hangi pazarlıklar yapıldı? Açıklayacak bunları elbette. Ama ne zaman? 15 Mayıs’tan sonra. Çünkü, seçimlerden sonra muhalefet partilerinde kavgalar başlayacak” yorumunu yaptı.   
AK Parti Milletvekili ve 28. Dönem Isparta Milletvekili Adayı M. Uğur Gökgöz, Gün Başlıyor programında muhalefeti adeta topa tuttu. Millet İttifakı’nın küreselci emperyalistlerden emir aldığını ileri süren Gökgöz, “Atatürk ve arkadaşları yaşasaydı, böyle bir şeye asla müsaade etmezdi” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Kanal32 Televizyonunda yayınlanan Gün Başlıyor programında çarpıcı açıklamalar yaptı.   

Gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin sorularını canlı yayında yanıtlayan Gökgöz, muhalefeti sert ifadelerle eleştirdi.

“Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları bugün yaşıyor olsalardı böyle bir şeye asla müsaade etmezlerdi” diyen Gökgöz, Millet İttifakının emperyalist dış güçlerden emir aldığını ileri sürdü.

BU MİLLET BELİRSİZLİĞE OY VERMEZ

Mehmet Uğur Gökgöz, “Isparta, tüm Türkiye gibi son bir hafta da kararını verdi ve sandığı bekliyor. Milletimiz hiçbir zaman belirsizliğe, zikzaklara oy vermez. Milletimiz istikrar ister. Şimdi patates, soğan üzerinden algı yaratmaya çalışanları görüyorsunuz. Ancak, bu millet bunlara prim vermez. Evet, özellikle pandemi sonrasında gıda fiyatlarında bir artış dikkat çekiyor. Ama biz diyoruz ki, vatandaşımızın alım gücünü artıracağız. Enflasyonu süreç içerisinde tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Bunun işaretlerini de görüyoruz” dedi.

ATATÜRK VE ARKADAŞLARI YAŞASAYDI…

Millet İttifakı’nın Doğu ve Güneydoğu’ya özerlik tanıyacağını iddia eden Gökgöz, “Bunu ben söylemiyorum. Bunu bizzat Kılıçdaroğlu söylüyor. Türk Milleti buna izin verir mi? 6’lı, 7’li en son 11’li mi oldu ne oldu, bu masa emperyalist dış güçlerden emir alıyor. Atatürk’ün arkasına saklananların aslında Milli Şef’çi olduklarını da görüyoruz. Atatürk ve arkadaşları hayatta olsa bunlara asla müsaade etmezlerdi” ifadelerini kullandı.

TCG ANADOLU’YA MAKET DEDİLER

AK Parti’nin emperyalistlerle savaştığını söyleyen Gökgöz, “İHA’larımızdan, SİHA’larımızdan, TCG Anadolu’dan, TOGG’dan rahatsız oluyorlar. Yüzde 20’lerden yüzde 80’lere ulaştırdık savunma sanayiindeki millilik oranımızı. İnsan bundan mutluluk duymaz mı? TCG Anadolu diyoruz, maket diyorlar. TOGG diyoruz, fabrika nerede? Diyorlar. Mutlu olmuyorlar bu gelişmelerden. Başka kimler mutlu olmuyor, Amerika’sı, Almanya’sı, PKK’sı, FETÖ’sü” dedi.

AKŞENER KUMAR MASASINA NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Açıklamalarında İYİ Parti lideri Akşener’e de yüklenen Gökgöz, “Şimdi Akşner çıkıp açıklamalı kumar masasından, dayatmaların olduğu masadan neden kalktı? O masaya neden geri öndü? Kapalı kapılar arkasında hangi pazarlıklar yapıldı? Açıklayacak bunları elbette. Ama ne zaman? 15 Mayıs’tan sonra. Çünkü, seçimlerden sonra muhalefet partilerinde kavgalar başlayacak” yorumunu yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.