Gökgöz'den Sütçüler'e Doğalgaz müjdesi

ISPARTA 04.05.2023 - 13:49, Güncelleme: 04.05.2023 - 13:49
 

Gökgöz'den Sütçüler'e Doğalgaz müjdesi

AK Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Sütçüler ilçesini ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında Sütçüler merkezde Esnaf ziyareti, Çay bahçesinde vatandaş buluşması, belediye, AK Parti İlçe Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Karadiken Köyü, Hacıahmetler Köyü, Sağrak Köyü, Beydili Köyü, Hacıaliler Köyü, Çobanisa Köyü ziyaret edildi. “SÜTÇÜLER İLÇEMİZE DOĞAL GAZ MÜJDESİ” Milletvekili Gökgöz ziyaretlerde Sütçüler’e doğalgaz müjdesi verdi. Gökgöz; “Sütçüler İlçemizde hemşehrilerimiz ile çay bahçesinde bir araya gelerek, hasbihâl ettik. Çarşı esnafımızı dükkanlarında ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. Sütçüler’den 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs’ta yine en güçlü nida çıkacağından eminiz hamdolsun. Güzel Sütçüler’imiz Doğru adam’la yola devam diyor. Güçlü destekleri için bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.  
AK Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz, Sütçüler ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Sütçüler merkezde Esnaf ziyareti, Çay bahçesinde vatandaş buluşması, belediye, AK Parti İlçe Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Karadiken Köyü, Hacıahmetler Köyü, Sağrak Köyü, Beydili Köyü, Hacıaliler Köyü, Çobanisa Köyü ziyaret edildi.

“SÜTÇÜLER İLÇEMİZE DOĞAL GAZ MÜJDESİ”

Milletvekili Gökgöz ziyaretlerde Sütçüler’e doğalgaz müjdesi verdi. Gökgöz; “Sütçüler İlçemizde hemşehrilerimiz ile çay bahçesinde bir araya gelerek, hasbihâl ettik. Çarşı esnafımızı dükkanlarında ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. Sütçüler’den 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs’ta yine en güçlü nida çıkacağından eminiz hamdolsun. Güzel Sütçüler’imiz Doğru adam’la yola devam diyor. Güçlü destekleri için bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.