Gönen Doğa Harikası Güzelliğiyle Ziyaretçilerini Bekliyor

ISPARTA 11.06.2022 - 13:48, Güncelleme: 11.06.2022 - 13:48
 

Gönen Doğa Harikası Güzelliğiyle Ziyaretçilerini Bekliyor

Gönen Doğa Harikası Güzelliğiyle Ziyaretçilerini Bekliyor
Isparta’ya sadece 25 kilometre uzaklıkta bulunan Gönen ilçemiz, gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri ile tam anlamı ile bir doğa harikası. Gönen; Yunus Emre Türbesi, gül bahçeleriyle Güllerin Göklere Güldüğü Yer; Güneykent, Tarlapınarı Mesire Alanı, gelincik tarlaları, yılkı atlarıyla şenlenen Yuvecca ve Hacıbey Yaylaları, Tarihi Gül Fabrikası, Demirci Mehmet Efe Konağı, Conana Antik Kenti ve Köy Enstitüsü Müzesi başta olmak üzere birçok görülmeye değer güzelliğe sahip. Gönen’de doğayla baş başa, yemyeşil ağaçlar arasında Tarlapınarı Mesire Alanı’nda piknik yapabilir, Güneykent’te gül toplayıp gül havuzunda ve gül bahçelerinde fotoğraf çektirebilir, Tarihi Gül Fabrikası gezilip gülün imalattan üretime aşamaları incelenebilir ve yörük çadırında kahvaltı yapabilirsiniz. İlçenin yemyeşil manzarasını ve göletlerini arkanıza alıp hem Burdur, hem Isparta’yı seyre dalabilirsiniz diyoruz ve sizi Gönen Kaymakamlığının “İlçe Tanıtım Filmi”yle baş başa bırakıyoruz.
Gönen Doğa Harikası Güzelliğiyle Ziyaretçilerini Bekliyor

Isparta’ya sadece 25 kilometre uzaklıkta bulunan Gönen ilçemiz, gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri ile tam anlamı ile bir doğa harikası.

Gönen; Yunus Emre Türbesi, gül bahçeleriyle Güllerin Göklere Güldüğü Yer; Güneykent, Tarlapınarı Mesire Alanı, gelincik tarlaları, yılkı atlarıyla şenlenen Yuvecca ve Hacıbey Yaylaları, Tarihi Gül Fabrikası, Demirci Mehmet Efe Konağı, Conana Antik Kenti ve Köy Enstitüsü Müzesi başta olmak üzere birçok görülmeye değer güzelliğe sahip.

Gönen’de doğayla baş başa, yemyeşil ağaçlar arasında Tarlapınarı Mesire Alanı’nda piknik yapabilir, Güneykent’te gül toplayıp gül havuzunda ve gül bahçelerinde fotoğraf çektirebilir, Tarihi Gül Fabrikası gezilip gülün imalattan üretime aşamaları incelenebilir ve yörük çadırında kahvaltı yapabilirsiniz. İlçenin yemyeşil manzarasını ve göletlerini arkanıza alıp hem Burdur, hem Isparta’yı seyre dalabilirsiniz diyoruz ve sizi Gönen Kaymakamlığının “İlçe Tanıtım Filmi”yle baş başa bırakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.