Güldür Yüzümüzü CHP

SİYASET 16.04.2023 - 12:44, Güncelleme: 16.04.2023 - 12:47
 

Güldür Yüzümüzü CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan seçim çalışmaları kapsamında Gülpetek Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti.
CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve Yıdızhan, il Başkanı Tansel Dilaver eşliğinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Gülpetek Sanayi Sitesi’nde esnaflarla görüşen Cantekin ve Yıldızhan, hem projelerinden bahsediyor hem de destek talep ediyorlar. Esnafların birçok sorununun olduğunu ifade eden Cantekin ve Yıldızhan: “Selam verdiğimiz esnafımız, bizim yüzümüzü güldürün diyor. Bizde 14 Mayıs akşamı hep birlikte yüzümüz gülecek, sabır diyoruz” dediler. Isparta’da esnafların iktidar tarafından ihmal edildiğini gözlemlediklerini ifade eden Milletvekili Adayı Cantekin: “Esnaf borç batağına sürüklenmiş. Bağkur ve Sigorta primleri almış başını gitmiş. Esnaf dükkanına malzeme çekemiyor. Bu kötü gidişata hep birlikte dur diyeceğiz. İnsanların yüzünü güldüreceğiz” dedi. Isparta sanayi esnafının kendilerine büyük bir destek verdiğini belirten Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldızhan ise: “Esnafımız bizi bağrına basıyor. Bizde onlara daha güzel bir Isparta’nın sözünü veriyoruz” dedi. CHP heyeti, esnaf ziyareti sonrası Cumartesi günü oynanan Ispartaspor Somaspor’u maçını takip etti. Tribünde taraftarlar ile maçı izleyen CHP heyeti Ispartaspor yönetimine, teknik heyetine ve futbolculara play of yolunda başarı dileklerini sundular.
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan seçim çalışmaları kapsamında Gülpetek Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve Yıdızhan, il Başkanı Tansel Dilaver eşliğinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında Gülpetek Sanayi Sitesi’nde esnaflarla görüşen Cantekin ve Yıldızhan, hem projelerinden bahsediyor hem de destek talep ediyorlar.

Esnafların birçok sorununun olduğunu ifade eden Cantekin ve Yıldızhan: “Selam verdiğimiz esnafımız, bizim yüzümüzü güldürün diyor. Bizde 14 Mayıs akşamı hep birlikte yüzümüz gülecek, sabır diyoruz” dediler.

Isparta’da esnafların iktidar tarafından ihmal edildiğini gözlemlediklerini ifade eden Milletvekili Adayı Cantekin: “Esnaf borç batağına sürüklenmiş. Bağkur ve Sigorta primleri almış başını gitmiş. Esnaf dükkanına malzeme çekemiyor. Bu kötü gidişata hep birlikte dur diyeceğiz. İnsanların yüzünü güldüreceğiz” dedi. Isparta sanayi esnafının kendilerine büyük bir destek verdiğini belirten Milletvekili Adayı Hüseyin Yıldızhan ise: “Esnafımız bizi bağrına basıyor. Bizde onlara daha güzel bir Isparta’nın sözünü veriyoruz” dedi.

CHP heyeti, esnaf ziyareti sonrası Cumartesi günü oynanan Ispartaspor Somaspor’u maçını takip etti. Tribünde taraftarlar ile maçı izleyen CHP heyeti Ispartaspor yönetimine, teknik heyetine ve futbolculara play of yolunda başarı dileklerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.