Gülistan’da genişletilen yol asfaltlandı

ISPARTA 17.11.2022 - 16:21, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:21
 

Gülistan’da genişletilen yol asfaltlandı

Gülistan’da genişletilen yol asfaltlandı
Isparta Belediyesi, kentsel dönüşüm sonrasında yeni binaların yapıldığı Gülistan Mahallesinde genişlettiği yolda asfaltlama çalışması yaptı. Isparta Belediyesi, 108 Cadde ile 127 Cadde arasında kalan kalan 350 metre uzunluğundaki 2805 Sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.  Yeni imar planına göre yol 15 metre genişliğe ulaştırılarak, trafik akışı hızlandırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol genişletme çalışmalarının ardından altyapının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. 15 metre genişliğe ulaştırılan yol asfaltlandı. Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, mahallesine yapılan hizmetler ve yol genişletme ile asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Muhtar Uzun, “Başkanımızdan inşaatları biten yerlerdeki yollarla ilgili taleplerimiz olmuştu. Kendileri de taleplerimize duyarsız kalmadılar. Altyapıyı bitirdik şimdi de asfalt dökülüyor. Mahallem ve şahsım adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, vatandaşlarımıza da yolumuz hayırlı olsun” dedi. Mahalle sakinleri de yol genişletme ve asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Isparta’nın çehresi değişti. Başkanımız maşallah herkese de yetişiyor. Başkanımızdan ve muhtarımızdan da Allah razı olsun. Başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor” ifadelerinde bulundular.
Gülistan’da genişletilen yol asfaltlandı

Isparta Belediyesi, kentsel dönüşüm sonrasında yeni binaların yapıldığı Gülistan Mahallesinde genişlettiği yolda asfaltlama çalışması yaptı.

Isparta Belediyesi, 108 Cadde ile 127 Cadde arasında kalan kalan 350 metre uzunluğundaki 2805 Sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.  Yeni imar planına göre yol 15 metre genişliğe ulaştırılarak, trafik akışı hızlandırıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol genişletme çalışmalarının ardından altyapının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. 15 metre genişliğe ulaştırılan yol asfaltlandı.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, mahallesine yapılan hizmetler ve yol genişletme ile asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Muhtar Uzun, “Başkanımızdan inşaatları biten yerlerdeki yollarla ilgili taleplerimiz olmuştu. Kendileri de taleplerimize duyarsız kalmadılar. Altyapıyı bitirdik şimdi de asfalt dökülüyor. Mahallem ve şahsım adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, vatandaşlarımıza da yolumuz hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri de yol genişletme ve asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Isparta’nın çehresi değişti. Başkanımız maşallah herkese de yetişiyor. Başkanımızdan ve muhtarımızdan da Allah razı olsun. Başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor” ifadelerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.