Gülkentli kızlar şampiyon!

SPOR 08.06.2022 - 16:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 16:29
 

Gülkentli kızlar şampiyon!

Gülkentli kızlar şampiyon!
Isparta’yı bölgesel ligde temsil eden ve 7-11 Haziran tarihinde Aydın'da yapılan müsabakalarda rakiplerini yenerek ikinci lige çıkan, Gülkent hentbol bayan takımımızı tebrik ederiz. Kulüp başkanı Nermin Marulcu, Aydın’da yapılan, 2. Lige yükselme maçlarında rakiplerimizi yenerek 2. Lige çıktık. Bu başarıda  emeği geçen başta Antrenörlerimiz olmak üzere sporcu kızlarımıza, sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlk yıl olmasına rağmen bu başarıyı yakalayarak Isparta’yı hentbolda da temsil etmek bizleri gururlandırıyor. İnşallah önümüzdeki sezon 2. Ligde de şampiyonluğa oynayacak kadromuzu oluşturarak hedefimiz 1. Ligde mücadele etmek” dedi. Isparta Gülkent hentbol bayan takımı dün Kastamonu Merkez Ortaokulunu 40-32 mağlup etti. Bugünkü maçta Aydınyurdu Gençlikspor kulübünü 40-36 yenen temsilcimiz şampiyonluğu garantiledi. Temsilcimizin yarınki formalite müsabakada alınacak sonuç Gülkent Hentbol takımının şampiyonluğunu değiştirmeyecek.
Gülkentli kızlar şampiyon!

Isparta’yı bölgesel ligde temsil eden ve 7-11 Haziran tarihinde Aydın'da yapılan müsabakalarda rakiplerini yenerek ikinci lige çıkan, Gülkent hentbol bayan takımımızı tebrik ederiz.

Kulüp başkanı Nermin Marulcu, Aydın’da yapılan, 2. Lige yükselme maçlarında rakiplerimizi yenerek 2. Lige çıktık. Bu başarıda  emeği geçen başta Antrenörlerimiz olmak üzere sporcu kızlarımıza, sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlk yıl olmasına rağmen bu başarıyı yakalayarak Isparta’yı hentbolda da temsil etmek bizleri gururlandırıyor. İnşallah önümüzdeki sezon 2. Ligde de şampiyonluğa oynayacak kadromuzu oluşturarak hedefimiz 1. Ligde mücadele etmek” dedi. Isparta Gülkent hentbol bayan takımı dün Kastamonu Merkez Ortaokulunu 40-32 mağlup etti. Bugünkü maçta Aydınyurdu Gençlikspor kulübünü 40-36 yenen temsilcimiz şampiyonluğu garantiledi. Temsilcimizin yarınki formalite müsabakada alınacak sonuç Gülkent Hentbol takımının şampiyonluğunu değiştirmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.