Güller Ekspresi’ni kullanacak vatandaşlar dikkat!

ISPARTA 25.12.2023 - 14:05, Güncelleme: 25.12.2023 - 14:05
 

Güller Ekspresi’ni kullanacak vatandaşlar dikkat!

Tren Biletleri artık sadece İnternetten veya Bilet Satış Şubelerinden alınacak.
Türkiye'nin birçok şehri arasında ulaşım sağlayan tren seferlerinde yeni bir düzenleme yapılıyor. Artık trenlere bilet almadan binmek mümkün olmayacak ve biletlerin önceden internet üzerinden veya bilet satış şubelerinden temin edilmesi gerekecek. Yaşlılar, köylerde yaşayan vatandaşlar ve internet erişimi olmayanlar için bilet temininde yaşanabilecek zorluklar ve alınacak önlemler, yakın zamanda yetkililer tarafından açıklanması bekleniyor.  
Tren Biletleri artık sadece İnternetten veya Bilet Satış Şubelerinden alınacak.

Türkiye'nin birçok şehri arasında ulaşım sağlayan tren seferlerinde yeni bir düzenleme yapılıyor. Artık trenlere bilet almadan binmek mümkün olmayacak ve biletlerin önceden internet üzerinden veya bilet satış şubelerinden temin edilmesi gerekecek.

Yaşlılar, köylerde yaşayan vatandaşlar ve internet erişimi olmayanlar için bilet temininde yaşanabilecek zorluklar ve alınacak önlemler, yakın zamanda yetkililer tarafından açıklanması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.