Güller ve Göller Ekspresi fiyat ve saat tarifesi yayınlandı

ISPARTA 19.12.2023 - 14:08, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:08
 

Güller ve Göller Ekspresi fiyat ve saat tarifesi yayınlandı

Güller ve Göller Ekspresi İzmir İle Isparta arasında gündüz seferlerine başlıyor. Güller ve Göller Ekspresi son fiyat ve saat tarifesi yayınlandı.
Bilindiği gibi, İzmir ile Isparta arasında gece saatlerinde işleyen Göller Ekspresi’ne ek olarak gündüz saatlerinde işleyecek yeni bir tren seferi konulmuştu. GÖLLER EKSPRESİ GÜNDÜZ SEFERLERİNE BAŞLIYOR Gece saatlerinde sefer yapan Göller Ekspresi’nin yanı sıra sefere konulan bu yeni trenle gündüz saatinde çevreyi izleyerek seyahat etmek mümkün olacak. YENİ SEFERE KONULAN TRENLE YOLCU KAPASİTESİ BİNİN ÜZERİNE ÇIKIYOR Mevcut işleyen Göller Ekspresinde günde ortalama 230 yolcu seyahat ediyor. Bu hatta hizmet veren setler 246 yolcu kapasitesine sahip bulunuyor. Gündüz seferleriyle bu hatta yolcu kapasitesi binin üzerine çıkarılmış olacak. 20 ARALIK’TA GÜNDÜZ TRENİ İLK SEFERİNİ YAPACAK İlk seferine 20 Aralık’ ta başlayacak olan gündüz treni hakkında açıklamada şu bilgilere yer verildi: “İzmir’ den 10.40’ ta kalkarak, Isparta’ ya 19.05’ de ulaşacak. Isparta’dan ise 10.40’ ta hareket ederek İzmir’e 19.34’te varacak. Yolculuk süresi yaklaşık 8 saat 50 dakika sürecek. Böylelikle yolcular gündüz manzarasının keyfini doya doya çıkarabilecekler.”  
Güller ve Göller Ekspresi İzmir İle Isparta arasında gündüz seferlerine başlıyor. Güller ve Göller Ekspresi son fiyat ve saat tarifesi yayınlandı.

Bilindiği gibi, İzmir ile Isparta arasında gece saatlerinde işleyen Göller Ekspresi’ne ek olarak gündüz saatlerinde işleyecek yeni bir tren seferi konulmuştu.

GÖLLER EKSPRESİ GÜNDÜZ SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Gece saatlerinde sefer yapan Göller Ekspresi’nin yanı sıra sefere konulan bu yeni trenle gündüz saatinde çevreyi izleyerek seyahat etmek mümkün olacak.

YENİ SEFERE KONULAN TRENLE YOLCU KAPASİTESİ BİNİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Mevcut işleyen Göller Ekspresinde günde ortalama 230 yolcu seyahat ediyor. Bu hatta hizmet veren setler 246 yolcu kapasitesine sahip bulunuyor. Gündüz seferleriyle bu hatta yolcu kapasitesi binin üzerine çıkarılmış olacak.

20 ARALIK’TA GÜNDÜZ TRENİ İLK SEFERİNİ YAPACAK

İlk seferine 20 Aralık’ ta başlayacak olan gündüz treni hakkında açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“İzmir’ den 10.40’ ta kalkarak, Isparta’ ya 19.05’ de ulaşacak. Isparta’dan ise 10.40’ ta hareket ederek İzmir’e 19.34’te varacak. Yolculuk süresi yaklaşık 8 saat 50 dakika sürecek. Böylelikle yolcular gündüz manzarasının keyfini doya doya çıkarabilecekler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.