GÜNKAF’22 Isparta’ya Geliyor

ISPARTA 24.01.2022 - 11:29, Güncelleme: 24.01.2022 - 11:29
 

GÜNKAF’22 Isparta’ya Geliyor

GÜNKAF’22 Isparta’ya Geliyor
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarları; 2022 yılında da gençleri iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde SDÜ Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF’22)”nın il paydaş toplantısı yapıldı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ISUBÜ Kariyer Merkezi, İŞKUR, KOSGEB, BAKA, Isparta Ticaret Odası, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu, MÜSİAD temsilcileri katıldı. 50 binden fazla genç, kamu ve özel sektör kurumları ile buluşacak Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında SDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Güney Kariyer Fuarına, bölge üniversitelerinden 50 bini aşkın öğrenci ve mezunun katılımının beklendiğini söyledi. Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarlarının detaylarını katılımcılarla paylaştı. ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı da “Kardeş üniversitemiz SDÜ ile birlikte GÜNKAF kapsamında öğrencilerimizi iş dünyasıyla bir araya getireceğiz.” dedi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu da fuara ilişkin beklentiler ve fuarın öğrencilere sunacağı olanaklar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca toplantıda fuarın içeriği hakkında bilgi alışverişinde bulunularak ortak hareket etme konusunda fikir birliğine varıldı. GÜNKAF’22; Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi,  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştiriliyor.
GÜNKAF’22 Isparta’ya Geliyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarları; 2022 yılında da gençleri iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu yıl Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde SDÜ Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF’22)”nın il paydaş toplantısı yapıldı.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ISUBÜ Kariyer Merkezi, İŞKUR, KOSGEB, BAKA, Isparta Ticaret Odası, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu, MÜSİAD temsilcileri katıldı.

50 binden fazla genç, kamu ve özel sektör kurumları ile buluşacak

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında SDÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Güney Kariyer Fuarına, bölge üniversitelerinden 50 bini aşkın öğrenci ve mezunun katılımının beklendiğini söyledi.

Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarlarının detaylarını katılımcılarla paylaştı.

ISUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı da “Kardeş üniversitemiz SDÜ ile birlikte GÜNKAF kapsamında öğrencilerimizi iş dünyasıyla bir araya getireceğiz.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu da fuara ilişkin beklentiler ve fuarın öğrencilere sunacağı olanaklar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca toplantıda fuarın içeriği hakkında bilgi alışverişinde bulunularak ortak hareket etme konusunda fikir birliğine varıldı.

GÜNKAF’22; Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi,  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi paydaşlığında gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.