GÜZEL VE GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ ISPARTAM

ISPARTA 16.04.2023 - 15:57, Güncelleme: 16.04.2023 - 15:57
 

GÜZEL VE GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ ISPARTAM

GÜZEL VE GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ ISPARTAM
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin’in Seçim Koordinasyon Ofisi dualar eşliğinde açıldı. Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi 1004 sokak’ta hizmet verecek olan SKM’nin açılış törenine Partililer, Millet İttifakı paydaşları ve milletvekili adayları katıldı. Açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin güzel ve güneşli günler görmeye çok az kaldı Ispartam dedi.  M. Tamer Cantekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi  Pazar Günü saat 14.30’da CHP İl ve İlçe örgütleri , Saadet Partisi İl ve İlçe yönetimleri, Deva Gelecek, Demokrat parti yöneticileri de katıldı. Törende CHP Isparta Milletvekili Adayları  Yalım Halıcı, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız’da katılım sağladı. Açılış töreninde konuşan Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin; Ülkemizin ve Isparta halkının; Cumhuriyet'in ilanının 100. yılında, değişime ve yenilenmeye en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde, şehrimizi meclis çatısı altında temsil etme arzusu ile çıktığım yolda, sizlere bugün burada olduğunuz için teşekkür ederim. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi bölgemizde tarihinin en yüksek oyunu bu seçimlerde alacaktır. Partimize ve halkımıza bu gururu yaşatmak kişisel olarak en büyük temennim. Isparta hak ettiği değere ancak partimizin bölgedeki gücünü kanıtlamasıyla ulaşacaktır. Arzum, hayal edilen yatırım ve istihdamı sağlamak değil, hayal bile edilemeyene ulaşmaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapmaya...  Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili sayımızı tarihinin en yüksek sayısına ulaştırmaya... Var mısınız? Öyleyse Millet ittifakımızın seçim koordinasyon merkezini siz kıymetli hemşehrilerimin kullanımına açıyoruz.14 mayıs akşamı haklı zaferimizin sevincini yaşamak için yine aynı adreste buluşacağız.Teşekkür ederim’ dedi. Cantekin’in konuşmasının ardından, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Millet İttifakı paydaşları ve Milletvekili adayları hep birlikte açılılş kurdelesini kesti.
GÜZEL VE GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ ISPARTAM

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin’in Seçim Koordinasyon Ofisi dualar eşliğinde açıldı. Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi 1004 sokak’ta hizmet verecek olan SKM’nin açılış törenine Partililer, Millet İttifakı paydaşları ve milletvekili adayları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin güzel ve güneşli günler görmeye çok az kaldı Ispartam dedi. 

M. Tamer Cantekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi  Pazar Günü saat 14.30’da CHP İl ve İlçe örgütleri , Saadet Partisi İl ve İlçe yönetimleri, Deva Gelecek, Demokrat parti yöneticileri de katıldı.

Törende CHP Isparta Milletvekili Adayları  Yalım Halıcı, Hüseyin Yıldızhan ve Hatice Yıldız’da katılım sağladı.

Açılış töreninde konuşan Milletvekili Adayı M.Tamer Cantekin; Ülkemizin ve Isparta halkının; Cumhuriyet'in ilanının 100. yılında, değişime ve yenilenmeye en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde, şehrimizi meclis çatısı altında temsil etme arzusu ile çıktığım yolda, sizlere bugün burada olduğunuz için teşekkür ederim. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi bölgemizde tarihinin en yüksek oyunu bu seçimlerde alacaktır. Partimize ve halkımıza bu gururu yaşatmak kişisel olarak en büyük temennim. Isparta hak ettiği değere ancak partimizin bölgedeki gücünü kanıtlamasıyla ulaşacaktır. Arzum, hayal edilen yatırım ve istihdamı sağlamak değil, hayal bile edilemeyene ulaşmaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı yapmaya...  Isparta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili sayımızı tarihinin en yüksek sayısına ulaştırmaya... Var mısınız? Öyleyse Millet ittifakımızın seçim koordinasyon merkezini siz kıymetli hemşehrilerimin kullanımına açıyoruz.14 mayıs akşamı haklı zaferimizin sevincini yaşamak için yine aynı adreste buluşacağız.Teşekkür ederim’ dedi.

Cantekin’in konuşmasının ardından, CHP İl ve İlçe yöneticileri, Millet İttifakı paydaşları ve Milletvekili adayları hep birlikte açılılş kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.