Haber alınamayan genç, evinde ölü bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2022 - 16:47, Güncelleme: 25.05.2022 - 10:00
 

Haber alınamayan genç, evinde ölü bulundu

Haber alınamayan genç, evinde ölü bulundu
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kendisinden haber alınamayan genç evinde ölü bulundu.Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi 1372 Sokak’ta 3 katlı bir apartmanın 2. kat dairesinde yaşayan Burak Güleç’ten (39) yakınları bir süredir haber alamadı. Eve gelen yakınları cevap alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri çilingir yardımıyla girdiği evde Güleç’i yerde hareketsiz şekilde buldu. Yapılan incelemede Güleç’in hayatını kaybettiği belirlendi.Burak Güleç’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Haber alınamayan genç, evinde ölü bulundu
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kendisinden haber alınamayan genç evinde ölü bulundu.
Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi 1372 Sokak’ta 3 katlı bir apartmanın 2. kat dairesinde yaşayan Burak Güleç’ten (39) yakınları bir süredir haber alamadı. Eve gelen yakınları cevap alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri çilingir yardımıyla girdiği evde Güleç’i yerde hareketsiz şekilde buldu. Yapılan incelemede Güleç’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Burak Güleç’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.