Bedelli askerlik celp işlemleri ertelendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 23:33, Güncelleme: 17.03.2020 - 23:33
 

Bedelli askerlik celp işlemleri ertelendi

Milli Savunma Bakanlığı, koronavirüs önlemleri kapsamında bedelli askerlik celp işlemlerini ileri bir tarihe erteledi
Koronavirüs önlemleri çerçevesinde birçok etkinlik, toplantı ileri bir tarihe ertelenmişti. Son olarak bir erteleme kararı da Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Buna göre bedelli askerlik yapacak vatandaşların celpleri, ileri bir tarihe ertelendi. 2020 YILINDA SİLAHALTINA ALINACAK YÜKÜMLÜLERE AİT DUYURU1. 2020 YILINDA BEDELLİ ASKERLİK HİZMETİ YAPACAK YÜKÜMLÜLERİN CELP VE SEVK İŞLEMLERİ İLERİDE BELİRLENECEK BİR TARİHE KADAR ERTELENMİŞTİR. KONUYLA İLGİLİ HUSUSLAR MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA DUYURULACAKTIR. 2. YEDEK SUBAY VE YEDEK ASTSUBAY ADAY ADAYLARI İLE ALTI AYLIK HİZMETE TABİ ERBAŞ VE ERLERİN İŞLEMLERİ MEVCUT PLAN ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTÜLMEYE DEVAM EDİLECEKTİR. 3. BU DUYURU 7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU’NUN 27’NCİ MADDESİ GEREĞİNCE YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ASKERALMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Milli Savunma Bakanlığı, koronavirüs önlemleri kapsamında bedelli askerlik celp işlemlerini ileri bir tarihe erteledi

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde birçok etkinlik, toplantı ileri bir tarihe ertelenmişti. Son olarak bir erteleme kararı da Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Buna göre bedelli askerlik yapacak vatandaşların celpleri, ileri bir tarihe ertelendi.

2020 YILINDA SİLAHALTINA ALINACAK YÜKÜMLÜLERE AİT DUYURU
1. 2020 YILINDA BEDELLİ ASKERLİK HİZMETİ YAPACAK YÜKÜMLÜLERİN CELP VE SEVK İŞLEMLERİ İLERİDE BELİRLENECEK BİR TARİHE KADAR ERTELENMİŞTİR. KONUYLA İLGİLİ HUSUSLAR MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA DUYURULACAKTIR.

2. YEDEK SUBAY VE YEDEK ASTSUBAY ADAY ADAYLARI İLE ALTI AYLIK HİZMETE TABİ ERBAŞ VE ERLERİN İŞLEMLERİ MEVCUT PLAN ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTÜLMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.

3. BU DUYURU 7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU’NUN 27’NCİ MADDESİ GEREĞİNCE YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ASKERALMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.