Isparta’da halk otobüs seferleri yarım saatten 1 saate çıkartıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2020 - 13:04, Güncelleme: 19.03.2020 - 13:04
 

Isparta’da halk otobüs seferleri yarım saatten 1 saate çıkartıldı

Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatleri dışında yarım saat olan otobüs seferlerini bir saate çıkardı.
Isparta’da koronavirüs tedbirleri sürüyor. Kentte şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Hal Otobüsleri Kooperatifi de virüse karşı önlemlerini alıyor. Bugüne kadar belirli periyotlarla otobüslerde dezenfekte çalışması yapan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, bu tedbirlere ilave olarak ek bir karar daha aldı. Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi mesai saatleri dışında yarım saat olan otobüs seferlerini 1 saate çıkardı. Yarından itibaren mesai saatleri dışında yarım saat aralıklarla olan otobüs seferlerinin 1 saate çıkarıldığını belirten Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “amacımız halkımızın sağlığını daha güvenli hale getirmektir” dedi.   “Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak bizler korona virisün dünyada yayılmaya başladığı andan itibaren tedbirlerimizi almaya başladık. Ocak ayında başlayan dezenfekte çalışmalarımız periyodik aralıklarla devam ediyor, araçlarımızın hergün temizliklerini yaptırıyoruz. Isparta halkımızın bu tür salgınlardan korumak için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz. Yolcularımızın sağlık güvenliği açısından mesai saatleri dışında sabah 09:00’dan akşam 17:00’a kadar yarım saat aralıklarla olan otobüs seferlerimizi saatte 1 sefer olarak düzenliyoruz. Yolcularımız ayrıntılı olarak otobüs saatlerini sosyal medya hesaplarımızdan, internet sitelerinden, araçlarımıza astığımız duyurulardan öğrenebilirler.”
Isparta’da şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatleri dışında yarım saat olan otobüs seferlerini bir saate çıkardı.

Isparta’da koronavirüs tedbirleri sürüyor. Kentte şehir içi ulaşımı sağlayan Özel Hal Otobüsleri Kooperatifi de virüse karşı önlemlerini alıyor.

Bugüne kadar belirli periyotlarla otobüslerde dezenfekte çalışması yapan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, bu tedbirlere ilave olarak ek bir karar daha aldı.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi mesai saatleri dışında yarım saat olan otobüs seferlerini 1 saate çıkardı.

Yarından itibaren mesai saatleri dışında yarım saat aralıklarla olan otobüs seferlerinin 1 saate çıkarıldığını belirten Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “amacımız halkımızın sağlığını daha güvenli hale getirmektir” dedi.

 

“Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak bizler korona virisün dünyada yayılmaya başladığı andan itibaren tedbirlerimizi almaya başladık. Ocak ayında başlayan dezenfekte çalışmalarımız periyodik aralıklarla devam ediyor, araçlarımızın hergün temizliklerini yaptırıyoruz. Isparta halkımızın bu tür salgınlardan korumak için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapıyoruz. Yolcularımızın sağlık güvenliği açısından mesai saatleri dışında sabah 09:00’dan akşam 17:00’a kadar yarım saat aralıklarla olan otobüs seferlerimizi saatte 1 sefer olarak düzenliyoruz. Yolcularımız ayrıntılı olarak otobüs saatlerini sosyal medya hesaplarımızdan, internet sitelerinden, araçlarımıza astığımız duyurulardan öğrenebilirler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.