Isparta’da sağlık çalışanlarına sirenli destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 21:58, Güncelleme: 21.03.2020 - 21:58
 

Isparta’da sağlık çalışanlarına sirenli destek

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Özverili sağlık çalışanlarını 3 gün üst üste alkışlayım’ çağrısına Isparta’dan farklı bir karşılık geldi. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğüne ait araçlar saat 21.00’ı gösterdiğinde Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi.Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri merkez binada saat 21.00’ı gösterdiğinde ellerine aldıkları ‘Bizler sizin için buradayız, sizlerde lütfen bizim için evde kalın’ pankartıyla vatandaşlara evde kalma çağrısında bulunurken, yine tepe lambalarını açarak, sirenler çalarak ve alkış tutarak sağlık çalışanlarına destek verdi. Bu arada itfaiye aracından da “Bizler Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak fedakarca çalışan sağlık personellerimizin yanındayız ve onları alkışlıyoruz. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ayrıca teşkilat olarak teşekkür ediyoruz” mesajını okudular. Bu arada yoldan geçen araçlarda çaldıkları korna sesleriyle eyleme destek verdiler. Yine aynı saatte Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri de Isparta Şehir Hastanesi önünde sirenleri çalarak, tepe lambalarını açarak alkış tuttu ve sağlık çalışanlarına destek verdi. Sağlık çalışanları da kapı önüne çıkarak verilen destek mesajına onlarda alkış tutarak karşılık verdi. Bu arada Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sosyal medya hesabından, “Başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza gönül borcumuz var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten alkışlıyorum” mesajı verdi.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Özverili sağlık çalışanlarını 3 gün üst üste alkışlayım’ çağrısına Isparta’dan farklı bir karşılık geldi. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğüne ait araçlar saat 21.00’ı gösterdiğinde Korona Virüs salgınına karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, çaldıkları siren, açtıkları tepe lambaları ve alkışlarla destek verdi.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri merkez binada saat 21.00’ı gösterdiğinde ellerine aldıkları ‘Bizler sizin için buradayız, sizlerde lütfen bizim için evde kalın’ pankartıyla vatandaşlara evde kalma çağrısında bulunurken, yine tepe lambalarını açarak, sirenler çalarak ve alkış tutarak sağlık çalışanlarına destek verdi. Bu arada itfaiye aracından da “Bizler Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak fedakarca çalışan sağlık personellerimizin yanındayız ve onları alkışlıyoruz. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ayrıca teşkilat olarak teşekkür ediyoruz” mesajını okudular. Bu arada yoldan geçen araçlarda çaldıkları korna sesleriyle eyleme destek verdiler.
Yine aynı saatte Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri de Isparta Şehir Hastanesi önünde sirenleri çalarak, tepe lambalarını açarak alkış tuttu ve sağlık çalışanlarına destek verdi. Sağlık çalışanları da kapı önüne çıkarak verilen destek mesajına onlarda alkış tutarak karşılık verdi.
Bu arada Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de sosyal medya hesabından, “Başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza gönül borcumuz var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten alkışlıyorum” mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.