JASAT uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 15:21, Güncelleme: 15.06.2021 - 15:21
 

JASAT uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Isparta İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, kentte uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.
Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, daha sonra Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı, kentte uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlarına kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, kentte uyuşturucu tacirlerine yönelik bir operasyon gerçekleştirdi.

Jandarmanın dedektifleri olan JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, daha sonra Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı, kentte uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik operasyonlarına kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.