Isparta’da TOKİ İnşaatı başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2021 - 14:25, Güncelleme: 23.09.2021 - 14:25
 

Isparta’da TOKİ İnşaatı başladı

Isparta Belelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim döneminde söz verdiği 'toplu konut' vaadini yerine getiriyor. Emekli ve dar gelirlinin merakla beklediği bin 2 konutun inşaatı başladı.
Isparta Belelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim döneminde söz verdiği 'toplu konut' vaadini yerine getiriyor.Emekli ve dar gelirlinin merakla beklediği bin 2 konutun inşaatı başladı. Mart 2019’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve seçilmesi ile Isparta’da 10 yıl sonra sosyal konut çalışmaları başladı. En son eski Belediye Başkanı Hasan Balaman döneminde sosyal konut ile tanışan emekli ve dar gelirli, Başkan Başdeğirmen ile birlikte yeniden ev sahibi olmanın hayalini kurmaya başladı. Çünür Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Süleyman Demirel Botanik Parkının arka tarafına yapılacak bin 2 konutun önce çekilişi yapıldı. Hak sahipleri belirlendi. Ardından bin 2 konutun ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi Türkiye’nin dört bir yanında önemli inşaatlar yapan Ispartalı bir inşaat firması kazandı. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Ve botanik park arkasındaki bin 2 konutun inşaatına başlandı. 1002 KONUTUN 720 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR21 adet konut bloğundan oluşacak projede 287 3+1, 715 2+1 daire olacak. Projede 967 adet otopark alanı bulunuyor. Projede kapsamında ayrıca 1 adet sosyal tesis ve cami yapılacak. 274 milyon 488 bin liralı değerindeki toplu konut projesinin 26 Temmuz 2023 tarihine kadar tamamlanarak, hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.Öte yandan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bin 2 konutun yanı sıra İstanbul yolundaki eski Gülkent Devlet Hastanesi Bölgesine de bin 500 sosyal konut yapmayı hedefliyor. Eski bina yıkılırken, konut yapımı için çalışmalar sürüyor. Böylelikle Isparta’ya ilk etapta 2 bin 502 toplu konut kazandırılacak.
Isparta Belelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim döneminde söz verdiği 'toplu konut' vaadini yerine getiriyor. Emekli ve dar gelirlinin merakla beklediği bin 2 konutun inşaatı başladı.

Isparta Belelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim döneminde söz verdiği 'toplu konut' vaadini yerine getiriyor.
Emekli ve dar gelirlinin merakla beklediği bin 2 konutun inşaatı başladı.


Mart 2019’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve seçilmesi ile Isparta’da 10 yıl sonra sosyal konut çalışmaları başladı. En son eski Belediye Başkanı Hasan Balaman döneminde sosyal konut ile tanışan emekli ve dar gelirli, Başkan Başdeğirmen ile birlikte yeniden ev sahibi olmanın hayalini kurmaya başladı.


Çünür Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Süleyman Demirel Botanik Parkının arka tarafına yapılacak bin 2 konutun önce çekilişi yapıldı. Hak sahipleri belirlendi. Ardından bin 2 konutun ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi Türkiye’nin dört bir yanında önemli inşaatlar yapan Ispartalı bir inşaat firması kazandı. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Ve botanik park arkasındaki bin 2 konutun inşaatına başlandı.


1002 KONUTUN 720 GÜN
İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI
HEDEFLENİYOR
21 adet konut bloğundan oluşacak projede 287 3+1, 715 2+1 daire olacak. Projede 967 adet otopark alanı bulunuyor. Projede kapsamında ayrıca 1 adet sosyal tesis ve cami yapılacak.


274 milyon 488 bin liralı değerindeki toplu konut projesinin 26 Temmuz 2023 tarihine kadar tamamlanarak, hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.
Öte yandan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bin 2 konutun yanı sıra İstanbul yolundaki eski Gülkent Devlet Hastanesi Bölgesine de bin 500 sosyal konut yapmayı hedefliyor. Eski bina yıkılırken, konut yapımı için çalışmalar sürüyor. Böylelikle Isparta’ya ilk etapta 2 bin 502 toplu konut kazandırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.