Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2022 - 23:50, Güncelleme: 18.06.2022 - 14:25
 

Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası bulunan firari Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yakalandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Korkuteli-Bucak yolu Küçükköy yolu mevkiinde yapmış olduğu operasyonda hakkında bir çok hırsızlık suçundan 13 yıl hapis cezası bulunan T.İ. isimli firariyi yakaladı. T.İ. adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Hakkında 13 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası bulunan firari Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yakalandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Korkuteli-Bucak yolu Küçükköy yolu mevkiinde yapmış olduğu operasyonda hakkında bir çok hırsızlık suçundan 13 yıl hapis cezası bulunan T.İ. isimli firariyi yakaladı. T.İ. adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.