Halıkent kapalı Pazar yeri yıkılıyor

ISPARTA 07.02.2022 - 18:30, Güncelleme: 07.02.2022 - 18:30
 

Halıkent kapalı Pazar yeri yıkılıyor

Isparta Belediyesinde Şubat ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Davraz Kapalı Pazar yerinin çökmesinin ardından önemli kararlar alındı.
Isparta Belediyesinde Şubat ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Davraz Kapalı Pazar yerinin çökmesinin ardından önemli kararlar alındı. Kar yağışı nedeni ile Davraz mahallesindeki kapalı pazar yerinin çöktüğünü dile getiren başkan Başdeğirmen şunları söyledi: “Kar yağışının yaşandığı gün burada ekiplerimiz anonslar yaparak vatandaşların araçlarını çekmelerini istedik ne var ki 15 araç sahibi aracını çekmeyince enkazın altında kaldı. Allah’tan Çarşamba ya da pazar günü çökme olmadı yoksa çok daha büyük bir felaketle karşı karşıya gelebilirdik. AFAD başkanı ve ekiplerimiz zarar tespitinde bulundular. İnşallah bu zararlar karşılanacak. Bu arada Halıkent pazar yeri de ağır hasarlı. Yaptığımız incelemelerde buranında yıkılmasına ve pazar kurulmamasına karar verdik”   
Isparta Belediyesinde Şubat ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Davraz Kapalı Pazar yerinin çökmesinin ardından önemli kararlar alındı.

Isparta Belediyesinde Şubat ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Davraz Kapalı Pazar yerinin çökmesinin ardından önemli kararlar alındı. Kar yağışı nedeni ile Davraz mahallesindeki kapalı pazar yerinin çöktüğünü dile getiren başkan Başdeğirmen şunları söyledi:

“Kar yağışının yaşandığı gün burada ekiplerimiz anonslar yaparak vatandaşların araçlarını çekmelerini istedik ne var ki 15 araç sahibi aracını çekmeyince enkazın altında kaldı. Allah’tan Çarşamba ya da pazar günü çökme olmadı yoksa çok daha büyük bir felaketle karşı karşıya gelebilirdik. AFAD başkanı ve ekiplerimiz zarar tespitinde bulundular. İnşallah bu zararlar karşılanacak. Bu arada Halıkent pazar yeri de ağır hasarlı. Yaptığımız incelemelerde buranında yıkılmasına ve pazar kurulmamasına karar verdik” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.