Hayatla Yarışılmaz

ISPARTA 08.05.2024 - 21:01, Güncelleme: 08.05.2024 - 21:01
 

Hayatla Yarışılmaz

Trafikte can kayıplarını ve kazaları önlemeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Mayıs ayında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nın bu yılki sloganı ‘Hayatla Yarışılmaz’ oldu.
Türkiye genelinde gerçekleştirilen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Isparta’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında trafik farkındalığı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin yanı sıra Isparta İtfaiyesi de stant açarak ziyaretçi öğrencileri bilgilendirdi. Vali Aydın Baruş da etkinliğe katılarak stantları gezdi, öğrencilerle trafik güvenliği hakkında sohbet etti. Vali Baruş öğrencilere “Trafik kurallarını ne kadar iyi öğrenirsek ve hayatımızda ne kadar iyi uygularsak canımız o kadar güvende olur. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. Trafik bizim ulaşımımız için var ama kurallara uyduğumuz müddetçe var. Kurallara uymazsak maalesef bir gün biz de hayatımızı kaybedebiliriz. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. Onun için yaya geçitleri, trafik ışıkları, trafikte görev yapan görevliler, polisler veya jandarmaların uyarılarına mutlaka dikkat etmek zorundayız. Trafikte araçlı olarak seyrederken kesinlikle sürat sınırlarını aşamamalıyız. Bunları kime söyleyeceğiz? Anne ve babalarımıza söyleyeceğiz. Ne kadar çok süratli gidersek, kazaya yaptığımızda hayatta kalma şansımız o kadar azalır” dedi.
Trafikte can kayıplarını ve kazaları önlemeye yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Mayıs ayında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nın bu yılki sloganı ‘Hayatla Yarışılmaz’ oldu.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Isparta’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında trafik farkındalığı etkinliği düzenlendi. Etkinlikte İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin yanı sıra Isparta İtfaiyesi de stant açarak ziyaretçi öğrencileri bilgilendirdi.

Vali Aydın Baruş da etkinliğe katılarak stantları gezdi, öğrencilerle trafik güvenliği hakkında sohbet etti. Vali Baruş öğrencilere “Trafik kurallarını ne kadar iyi öğrenirsek ve hayatımızda ne kadar iyi uygularsak canımız o kadar güvende olur. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. Trafik bizim ulaşımımız için var ama kurallara uyduğumuz müddetçe var. Kurallara uymazsak maalesef bir gün biz de hayatımızı kaybedebiliriz. Bunu hiçbir zaman unutmayalım. Onun için yaya geçitleri, trafik ışıkları, trafikte görev yapan görevliler, polisler veya jandarmaların uyarılarına mutlaka dikkat etmek zorundayız. Trafikte araçlı olarak seyrederken kesinlikle sürat sınırlarını aşamamalıyız. Bunları kime söyleyeceğiz? Anne ve babalarımıza söyleyeceğiz. Ne kadar çok süratli gidersek, kazaya yaptığımızda hayatta kalma şansımız o kadar azalır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.