Haydi Çocuklar Camiye

YAŞAM 28.08.2022 - 19:58, Güncelleme: 28.08.2022 - 19:58
 

Haydi Çocuklar Camiye

Yaz aylarında 5 vakit namazını camilerde kılan çocuklara hediyeler verildi
Isparta Belediyesinin katkılarıyla Eğitime Destek Platformu tarafından ‘Haydi Çocuklar Camiye’ etkinliği kapsamında yaz aylarında düzenli olarak 5 vakit namazını camide kılan çocuklara hediyeler takdim edildi. Isparta Belediyesi ile Eğitime Destek Platformu anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Haydi Çocuklar Camiye” isimli etkinlik kapsamında yaz aylarında düzenli olarak 5 vakit namazını camilerde kılan çocuklara hediyeler verildi. Ödül töreni Isparta Meydan AVM’de gerçekleştirildi. Programa Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Eğitime Destek Platformu Başkanı Abdurrahman Akçil, çocukların cami cemaat ilişkisini bir ömür boyu sürdürmelerini tavsiye ederken, “Projemizin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan ve katkıda bulunan Isparta Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Müftülüğümüze teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi. Düzenlenen etkinliğin önemine değinen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizim geleceğimiz çocuklarımız” dedi. Çocukların burada bulunmasının ve istekli olmalarının kendilerini son derece memnun ettiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu programa öncülük eden Eğitime Destek Platformuna ve Başkanı Abdurrahman Akçil hocamıza teşekkür ediyorum. Haydi Çocuklar Camiye deyince dinimizin temeli olan bu güzelliği yaşamaları ve buna alışmaları için bir altyapı hazırlanması kadar güzel bir hizmet olduğunu zannetmiyorum. Geleceğimiz, bizim her şeyimiz bu güzel çocuklarımız. Yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu programın düzenlenmesiyle ilgili olarak platform başkanımızla görüşürken, Isparta Meydan AVM’mizin müdürü Mustafa Bey ziyaretime geldi. Ziyareti esnasında arkadaşlarımıza yapılacaklar ile hediyeler noktasında talimat veriyordum. O anda Mustafa Bey ‘Sayın Başkanım bu katkıya bizde girebilir miyiz? Diyerek AVM’nin yönetim kurulu adına bize böyle bir teklifte bulundu.  Bende buradan AVM yönetimine, yönetim kuruluna, müdürümüze teşekkür ediyorum. Bisikletleri Isparta Meydan AVM yönetimi aldı ve sizlere hediye edecek. Bu duyarlılıklarından dolayı Meydan AVM yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise, imam hatip mezunu olarak imam hatiplilere hakaret eden Sanatçı Gülşen’e tepki gösterdi. Isparta Valisi Aydın Baruş da Haydi Çocuklar Camiye etkinliğinin gelecek açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi. Konuşmaların ardından çocuklara tabletler, akıllı saatler ve bisikletler protokol üyelerince hediye edildi.
Yaz aylarında 5 vakit namazını camilerde kılan çocuklara hediyeler verildi

Isparta Belediyesinin katkılarıyla Eğitime Destek Platformu tarafından ‘Haydi Çocuklar Camiye’ etkinliği kapsamında yaz aylarında düzenli olarak 5 vakit namazını camide kılan çocuklara hediyeler takdim edildi.

Isparta Belediyesi ile Eğitime Destek Platformu anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Haydi Çocuklar Camiye” isimli etkinlik kapsamında yaz aylarında düzenli olarak 5 vakit namazını camilerde kılan çocuklara hediyeler verildi. Ödül töreni Isparta Meydan AVM’de gerçekleştirildi. Programa Isparta Valisi Aydın Baruş, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Eğitime Destek Platformu Başkanı Abdurrahman Akçil, çocukların cami cemaat ilişkisini bir ömür boyu sürdürmelerini tavsiye ederken, “Projemizin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan ve katkıda bulunan Isparta Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Müftülüğümüze teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

Düzenlenen etkinliğin önemine değinen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizim geleceğimiz çocuklarımız” dedi. Çocukların burada bulunmasının ve istekli olmalarının kendilerini son derece memnun ettiğine değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu programa öncülük eden Eğitime Destek Platformuna ve Başkanı Abdurrahman Akçil hocamıza teşekkür ediyorum. Haydi Çocuklar Camiye deyince dinimizin temeli olan bu güzelliği yaşamaları ve buna alışmaları için bir altyapı hazırlanması kadar güzel bir hizmet olduğunu zannetmiyorum. Geleceğimiz, bizim her şeyimiz bu güzel çocuklarımız. Yapılan çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu programın düzenlenmesiyle ilgili olarak platform başkanımızla görüşürken, Isparta Meydan AVM’mizin müdürü Mustafa Bey ziyaretime geldi. Ziyareti esnasında arkadaşlarımıza yapılacaklar ile hediyeler noktasında talimat veriyordum. O anda Mustafa Bey ‘Sayın Başkanım bu katkıya bizde girebilir miyiz? Diyerek AVM’nin yönetim kurulu adına bize böyle bir teklifte bulundu.  Bende buradan AVM yönetimine, yönetim kuruluna, müdürümüze teşekkür ediyorum. Bisikletleri Isparta Meydan AVM yönetimi aldı ve sizlere hediye edecek. Bu duyarlılıklarından dolayı Meydan AVM yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise, imam hatip mezunu olarak imam hatiplilere hakaret eden Sanatçı Gülşen’e tepki gösterdi.

Isparta Valisi Aydın Baruş da Haydi Çocuklar Camiye etkinliğinin gelecek açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından çocuklara tabletler, akıllı saatler ve bisikletler protokol üyelerince hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.