Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu’dan İlk Ders

ISPARTA 31.10.2021 - 20:56, Güncelleme: 31.10.2021 - 20:56
 

Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu’dan İlk Ders

ISUBÜ Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde ilk ders etkinliğini Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu gerçekleştirdi.
Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çalık’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda ilk ders etkinliğine katılmak için Yalvaç’a giden ISUBÜ Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler de bir konuşma gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu öğrencilere ilk dersi verdi. Kısaca hayat hikayesini anlatan ve hiçbir zaman hedeflerinden sapmadığını belirten Büyükkutlu, “İleriye dönük hepinizin bir hedefi olsun. Ben küçükken “büyüyünce benim de mercedesim olacak, ben de mercedese bineceğim. Bunun için de çok çalışacağım” derdim. Yılmadan çalıştım, şimdi de mercedese biniyorum.” dedi. Öğrencilere dürüst, ahlaklı ve çalışkan olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Mustafa Büyükkutlu, eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
ISUBÜ Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde ilk ders etkinliğini Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu gerçekleştirdi.

Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çalık’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda ilk ders etkinliğine katılmak için Yalvaç’a giden ISUBÜ Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler de bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Hayırsever İş İnsanı Mustafa Büyükkutlu öğrencilere ilk dersi verdi. Kısaca hayat hikayesini anlatan ve hiçbir zaman hedeflerinden sapmadığını belirten Büyükkutlu, “İleriye dönük hepinizin bir hedefi olsun. Ben küçükken “büyüyünce benim de mercedesim olacak, ben de mercedese bineceğim. Bunun için de çok çalışacağım” derdim. Yılmadan çalıştım, şimdi de mercedese biniyorum.” dedi.

Öğrencilere dürüst, ahlaklı ve çalışkan olmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Mustafa Büyükkutlu, eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.