Hedef 75 km asfalt

ISPARTA 08.08.2022 - 22:50, Güncelleme: 08.08.2022 - 22:50
 

Hedef 75 km asfalt

Hedef 75 km asfalt
Türkiye'de hizmet noktasında örnek gösterilen Isparta İl Özel İdaresi, 2022 yılında önemli yatırımlara imza atıyor. O yatırımların başında ise sıcak asfalt geliyor. Sezon içerisinde 75 kilometrelik sıcak asfalt çalışması hedeflediklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, " İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasında gerçekleştirdik" dedi. Isparta İl Özel İdaresi, 2022 yılında da önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.  O çalışmaların başında ise sıcak ve beton asfalt çalışmaları yer alıyor.   İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı sıcak asfalt sezonunda gerçekleştireceği çalışmaların detaylarını İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin anlattı. Sezon içerisinde 75 kilometrenin üzerinde asfalt çalışması hedeflediklerini belirten  İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, "İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasındaki 10 buçuk kilometrelik yola dökerek başladık" dedi. ‘’İl genel meclisi olarak özel idaremiz kanalıyla alt yapı üst yapı çalışmalarımız, güneş enerji sistemlerimiz, yol çalışmalarımız, içme suyu çalışmalarımız, yol çizgi çalışmalarımız, tarımsal ve turizmsel alanlardaki çalışmalarımız program dahilinde hızlı bir şekilde devam ediyor.  2022 yılı içerisinde de bu sene için 75 kilometrenin üzerinde asfalt çalışmamızı uygulamaya başladık İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasındaki 10 buçuk kilometrelik yola dökerek tamamladık, inşallah bunu sene sonuna kadar 75 kilometrenin üzerinde afsal çalışmamızı tamamlamayı düşünmekteyiz.’’  
Hedef 75 km asfalt

Türkiye'de hizmet noktasında örnek gösterilen Isparta İl Özel İdaresi, 2022 yılında önemli yatırımlara imza atıyor. O yatırımların başında ise sıcak asfalt geliyor. Sezon içerisinde 75 kilometrelik sıcak asfalt çalışması hedeflediklerini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, " İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasında gerçekleştirdik" dedi.

Isparta İl Özel İdaresi, 2022 yılında da önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.  O çalışmaların başında ise sıcak ve beton asfalt çalışmaları yer alıyor.  

İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı sıcak asfalt sezonunda gerçekleştireceği çalışmaların detaylarını İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin anlattı.

Sezon içerisinde 75 kilometrenin üzerinde asfalt çalışması hedeflediklerini belirten  İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, "İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasındaki 10 buçuk kilometrelik yola dökerek başladık" dedi.

‘’İl genel meclisi olarak özel idaremiz kanalıyla alt yapı üst yapı çalışmalarımız, güneş enerji sistemlerimiz, yol çalışmalarımız, içme suyu çalışmalarımız, yol çizgi çalışmalarımız, tarımsal ve turizmsel alanlardaki çalışmalarımız program dahilinde hızlı bir şekilde devam ediyor.  2022 yılı içerisinde de bu sene için 75 kilometrenin üzerinde asfalt çalışmamızı uygulamaya başladık İlk sıcak asfaltımızı Aksu ve Yenişarbademli arasındaki 10 buçuk kilometrelik yola dökerek tamamladık, inşallah bunu sene sonuna kadar 75 kilometrenin üzerinde afsal çalışmamızı tamamlamayı düşünmekteyiz.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.