Hedef Playoff

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2021 - 11:54, Güncelleme: 20.04.2021 - 11:54
 

Hedef Playoff

Ispartaspor, play – off’a yükselme yolunda oynayacağı kalan 3 maçın 3’ünü de kazanmayı hedefliyor.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor, hafta içinde yani 21 Nisan Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Arhavispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Yeşil – Pembeli ekip Arhavispor’u yenerek daha önce aldığı kötü sonuçlar nedeniyle çıktığı Play – Off grubunun içine yeniden girmek istiyor. Bilindiği gibi, bir ara ligde 3. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetlerle diğer bir deyişle son 10 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 galibiyet nedeniyle şuanda 7. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Ispartaspor, sezonun bitimine üç hafta kala, kalan 3 maçı da alarak Play – Off grubuna yükselmek ve oradan da 2. Lige çıkmak istiyor. Yeşil – Pembeliler bu hedef doğrultusunda Çarşamba günü sahasında Arhavispor ile ardından takip eden haftada deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacak ve ligi sahasında oynayacağı Somaspor maçıyla tamamlayacak.
Ispartaspor, play – off’a yükselme yolunda oynayacağı kalan 3 maçın 3’ünü de kazanmayı hedefliyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor, hafta içinde yani 21 Nisan Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Arhavispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Yeşil – Pembeli ekip Arhavispor’u yenerek daha önce aldığı kötü sonuçlar nedeniyle çıktığı Play – Off grubunun içine yeniden girmek istiyor.
Bilindiği gibi, bir ara ligde 3. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetlerle diğer bir deyişle son 10 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 galibiyet nedeniyle şuanda 7. Sıraya kadar gerilemiş durumda.
Ispartaspor, sezonun bitimine üç hafta kala, kalan 3 maçı da alarak Play – Off grubuna yükselmek ve oradan da 2. Lige çıkmak istiyor. Yeşil – Pembeliler bu hedef doğrultusunda Çarşamba günü sahasında Arhavispor ile ardından takip eden haftada deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacak ve ligi sahasında oynayacağı Somaspor maçıyla tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.