Hedefimiz Isparta'da 3 milletvekili çıkarmak

ISPARTA 07.12.2022 - 12:32, Güncelleme: 07.12.2022 - 12:32
 

Hedefimiz Isparta'da 3 milletvekili çıkarmak

Hedefimiz Isparta'da 3 milletvekili çıkarmak
İyi Parti Isparta Millletvekili Aylin Cesur ve İl Başkanı Hasan Büyükçam, kısa bir süre önce Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Börekçi’yi ziyaret etti. Börekçi ve ekibinin iktidar yolculuğunda büyük bir sorumluluk aldığını belirten Milletvekili Cesur, “kongrelerden daha güçlü çıkarak iktidar olacağız” dedi. İyi Parti Isparta İl Teşkilatı’nın ilçe kongre süreci Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresi ile sona erdi. Sırada İl Başkanlığı kongresi var. Merkez İlçe’nin gerçekleştirilen kongresinde Başkanlığa seçilen Hüseyin Börekçi ve ekibini İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile İl Başkanı Hasan Büyükçam ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Hasan Büyükçam, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partisinin kongrelerden güçlenerek çıkarak, iktidara yürüyeceğini belirten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da, “İktidara aday olan ve Isparta’da 1. parti olan Partinin Merkez İlçe Başkanlığı çok önemli sorumluluk gerektiren bir görevdir. Sizin ve arkadaşlarınızın bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok zaten. Üstelik de 3 adaylı bir kongreden çıkmış olmanın verdiği bir başka sorumluluk var. Gayet Isparta’ya yakışır, Isparta Demokrasinin Başkenti, Süleyman Demirel'in memleketi. Süleyman Demirel demek demokrasi demek. Demokrasinin de üstelik başkenti kabul ettiğimiz Isparta'da 1. parti olan İyi Parti'nin Merkez İlçe Kongresinde birden fazla kişinin bu işe heves etmesi birden fazla grubun yarışması bizi sadece İyi Parti olarak memnun eder. İl Kongremizide yakın zamanda tamamlarız. Çok daha güçlenmiş, çok daha motive olmuş ve seçim atmosferine ve iktidarı yönetmeye talip kadrolarla inşallah görev başında olacağız. Siz de Merkez İlçe olarak tabii ki bu 13 ilçe olarak çok önemli bir görev yapacaksınız. Biz her zaman ihtiyacınız olduğunuzda tabii ki yanınızdayız. Isparta'nın oyları İyi Parti'nin oyları 1. parti. Şu an 2 tane milletvekili çıkarabiliyor. Benim hedefim ben baştan beri ben söylediğim zamanlarda insanlar bunu hayal gibi görüyorlardı ama 3 milletvekili bu seçimde çıkarmak. Daha sonra da Demirel'in 4-0 Isparta’sına kavuşmak. ” diye konuştu.  
Hedefimiz Isparta'da 3 milletvekili çıkarmak

İyi Parti Isparta Millletvekili Aylin Cesur ve İl Başkanı Hasan Büyükçam, kısa bir süre önce Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Börekçi’yi ziyaret etti. Börekçi ve ekibinin iktidar yolculuğunda büyük bir sorumluluk aldığını belirten Milletvekili Cesur, “kongrelerden daha güçlü çıkarak iktidar olacağız” dedi.

İyi Parti Isparta İl Teşkilatı’nın ilçe kongre süreci Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresi ile sona erdi. Sırada İl Başkanlığı kongresi var. Merkez İlçe’nin gerçekleştirilen kongresinde Başkanlığa seçilen Hüseyin Börekçi ve ekibini İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile İl Başkanı Hasan Büyükçam ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Hasan Büyükçam, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Partisinin kongrelerden güçlenerek çıkarak, iktidara yürüyeceğini belirten İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur da, “İktidara aday olan ve Isparta’da 1. parti olan Partinin Merkez İlçe Başkanlığı çok önemli sorumluluk gerektiren bir görevdir. Sizin ve arkadaşlarınızın bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok zaten. Üstelik de 3 adaylı bir kongreden çıkmış olmanın verdiği bir başka sorumluluk var. Gayet Isparta’ya yakışır, Isparta Demokrasinin Başkenti, Süleyman Demirel'in memleketi. Süleyman Demirel demek demokrasi demek. Demokrasinin de üstelik başkenti kabul ettiğimiz Isparta'da 1. parti olan İyi Parti'nin Merkez İlçe Kongresinde birden fazla kişinin bu işe heves etmesi birden fazla grubun yarışması bizi sadece İyi Parti olarak memnun eder. İl Kongremizide yakın zamanda tamamlarız. Çok daha güçlenmiş, çok daha motive olmuş ve seçim atmosferine ve iktidarı yönetmeye talip kadrolarla inşallah görev başında olacağız. Siz de Merkez İlçe olarak tabii ki bu 13 ilçe olarak çok önemli bir görev yapacaksınız. Biz her zaman ihtiyacınız olduğunuzda tabii ki yanınızdayız. Isparta'nın oyları İyi Parti'nin oyları 1. parti. Şu an 2 tane milletvekili çıkarabiliyor. Benim hedefim ben baştan beri ben söylediğim zamanlarda insanlar bunu hayal gibi görüyorlardı ama 3 milletvekili bu seçimde çıkarmak. Daha sonra da Demirel'in 4-0 Isparta’sına kavuşmak. ” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.