HER DERDE DEVA OLMAYA GELİYORUZ

SİYASET 29.04.2022 - 19:40, Güncelleme: 29.04.2022 - 19:40
 

HER DERDE DEVA OLMAYA GELİYORUZ

HER DERDE DEVA OLMAYA GELİYORUZ
Deva Partisi Isparta il teşkilatı vatandaşa pide dağıttı. Parti teşkilatının bulunduğu belediye işhanı önünde vatandaşlara hayrına ramazan pidesi dağıtan il teşkilatı aynı zamanda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mübarek Ramazan Bayramı kutlama mesajını içeren broşürleride Pide ile birlikte vatandaşlara dağıtmış oldu. Deva Partisi il Başkanı Av. Şayeste Ceylan Özer etkinlikle ilgili olarak  yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Amacımız  mübarek Ramazan ayında hayır işimizi yaparak vatandaşlarımıza ücretsiz iftar için Raamazan Pidesi dağıtmak, hem de Genel başkanımızın bayram kutlamasını içeren broşürünü vatandaşlarımıza ulaştırmaktı. Gördüğünüz gibi yoğun ilgi ve teveccüh bizleri mutlu etti. Keşke parti olarak maddi imkanımız olsaydı Halkımıza pide yerine iftar yemeği verebilseydik, bizim hayrımızda, niyetimizide halkımız biliyor. Biz ezilen, ötekileşen, yokluğa ve çaresizliğe itilen vatandaşlarımızın derdine deva olmaya geliyoruz, halkımız bizi de, niyetimizi de, amacımızı da biliyor. inşallah ilk seçimdede bunun karşılığını alacağız. Bu vesile ile şimdiden halkımızın Ramazan bayramını tebrik ediyor, iyi bayramlar diliyoruz' dedi
HER DERDE DEVA OLMAYA GELİYORUZ

Deva Partisi Isparta il teşkilatı vatandaşa pide dağıttı. Parti teşkilatının bulunduğu belediye işhanı önünde vatandaşlara hayrına ramazan pidesi dağıtan il teşkilatı aynı zamanda DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mübarek Ramazan Bayramı kutlama mesajını içeren broşürleride Pide ile birlikte vatandaşlara dağıtmış oldu.

Deva Partisi il Başkanı Av. Şayeste Ceylan Özer etkinlikle ilgili olarak  yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Amacımız  mübarek Ramazan ayında hayır işimizi yaparak vatandaşlarımıza ücretsiz iftar için Raamazan Pidesi dağıtmak, hem de Genel başkanımızın bayram kutlamasını içeren broşürünü vatandaşlarımıza ulaştırmaktı. Gördüğünüz gibi yoğun ilgi ve teveccüh bizleri mutlu etti. Keşke parti olarak maddi imkanımız olsaydı Halkımıza pide yerine iftar yemeği verebilseydik, bizim hayrımızda, niyetimizide halkımız biliyor. Biz ezilen, ötekileşen, yokluğa ve çaresizliğe itilen vatandaşlarımızın derdine deva olmaya geliyoruz, halkımız bizi de, niyetimizi de, amacımızı da biliyor. inşallah ilk seçimdede bunun karşılığını alacağız. Bu vesile ile şimdiden halkımızın Ramazan bayramını tebrik ediyor, iyi bayramlar diliyoruz' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.