Hizmet Binası Açılıyor

ISPARTA 24.03.2022 - 11:41, Güncelleme: 24.03.2022 - 11:41
 

Hizmet Binası Açılıyor

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nin; Hizmet Binası Açılıyor
Isparta’da yeni kurulan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği yeni hizmet binasını yarın açıyor. Derneğin Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, tüm Isparta halkının açılışa davetli olduğunu bildirdi.   Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, yeni hizmet binalarının açılışının 25 Mart 2022 Cuma günü yani yarın saat 14.30’da hizmet binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesi Tevfik Yaşar Çarşısı Kat.4 No:49 adresinde gerçekleştirileceğini ve açılışa Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın da katılacağını ifade etti.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi’nin; Hizmet Binası Açılıyor

Isparta’da yeni kurulan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği yeni hizmet binasını yarın açıyor. Derneğin Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, tüm Isparta halkının açılışa davetli olduğunu bildirdi.
 
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Hayati Yıldız, yeni hizmet binalarının açılışının 25 Mart 2022 Cuma günü yani yarın saat 14.30’da hizmet binasının bulunduğu Cumhuriyet Caddesi Tevfik Yaşar Çarşısı Kat.4 No:49 adresinde gerçekleştirileceğini ve açılışa Derneğin Genel Başkanı Satılmış Çalışkan’ın da katılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.