Hopaspor'un Fatsa hazırlıkları sürüyor

29.03.2023 - 18:30, Güncelleme: 06.05.2023 - 17:57
 

Hopaspor'un Fatsa hazırlıkları sürüyor

haber
TFF 3.Lig 3. Grup’un 26. Hafta maçında Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan Artvin Hopaspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü. ARTVİN (İGFA) - Artvin Hopaspor Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. vippark giriş Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından topla dayanıklılık çalışması yapan ekip son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı. Artvin Hopaspor yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. A.Hopaspor ile Fatsa Belediyespor 1 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’de Fatsa İlçe Stadında karşılaşacak. vippark
haber

TFF 3.Lig 3. Grup’un 26. Hafta maçında Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan Artvin Hopaspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.

ARTVİN (İGFA) - Artvin Hopaspor Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

vippark giriş

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından topla dayanıklılık çalışması yapan ekip son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı.
Artvin Hopaspor yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

A.Hopaspor ile Fatsa Belediyespor 1 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’de Fatsa İlçe Stadında karşılaşacak.

vippark
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.